Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torna Carmilla LeFanú, la 'influencer' del moment, amb una nova aventura!

09 de Març de 2023

Els personatges d'Ullals aterren a les llibreries el 24 de març amb una nova aventura titulada El cas dels mitjons desapareguts. Es tracta del segon llibre protagonitzat per Carmilla LeFanú i escrit per l'exitós autor Jacobo Feijóo, el qual repeteix duo amb l'il·lustrador Martín Rodríguez.

En aquesta nova aventura a 
Carmilla li ha eixit competència: una imitadora li està pispant els seguidors a les xarxes socials. Quan la nostra vampira i influencer de moda vol agafar les regnes de la situació, un fet molt curiós atrau la seva atenció: sembla que tot el món du un mitjó de cada color.

Carmilla
 comença així amb una nova investigació acompanyada pels seus amics Lazlo i Chong Duy. Qui s'amaga darrere d'eixe perfil a les xarxes socials? Qui vol acabar amb la seva reputació?

Més sobre els llibres

Descobreix molt més sobre El cas dels mitjos desapareguts fent clic en la seva portada.





Encara no coneixes a Carmilla? Ni als seus amics? No dubtes a llegir-te la primera aventura de la vampira: Ullals.




A les fitxes web dels llibres també podràs aconseguir el lot de stickers inspirat en l'univers de Carmilla i una guia per al bon ús de les xarxes socials.

Més sobre els autors


Jacobo
 Feijóo és l'escriptor d'El cas dels mitjons desapareguts. És docent i creador de continguts digitals, a més d'expert en storytelling i gamificació. També ha creat la popular col·lecció Agència Kronos: tu decideixes la història.

Martín
 Rodríguez és l'il·lustrador de les aventures de Carmilla (i també dels títols de l'Agència Kronos). Va estudiar Enginyeria Industrial, però un bon dia va decidir dedicar-se professionalment al dibuix. Actualment, un bon grapat de títols porten les seves il·lustracions.

{* *}