Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els Robotots han arribat! I tenen ganes d'acció!

26 d'Octubre de 2022



La pitjor tripulació interestel·lar que hagi sortit mai de la Terra és la de la nau HMIS Hèrcules. Per sort, els seus robots s'encarreguen de totes les missions que no vol fer ningú...


Ja pots trobar a la teva llibreria de confiança les dues primeres missions!

  • En la primera, viatjaran fins al planeta Lerna per tal d’alliberar els seus habitants d'un monstre que els turmenta nit i dia.
  • En la segona, aniran a la cort del rei Augies, al planeta Èlide, per tal de netejar tots els excrements que s'hi acumulen des de fa generacions.

 

Enlaira't en un viatge espacial d'allò més divertit!

Amb les aventures interestel·lars dels Robotots, els lectors descobriran el mite dels dotze treballs d'Hèrcules. Una opció perfecta perquè els joves passen una estona la mar d’entretinguda.

Autors

Oriol Canosa, escriptor i llibreter, és l'autor de l'èxit L'illa de Paidonèsia, pel qual va rebre el premi Josep Maria Folch i Torres. També ha estat guanyador dels premis Ala Delta (per El islote de los perros) i Cavall Fort d'articles de divulgació.

Jordi Sunyer és il·lustrador i dissenyador gràfic. Les seves obres s'han publicat a França, Portugal, Itàlia i l'Argentina. Ha treballat per a diverses editorials com Baula, Edelvives, la Galera, Edebé, Cruïlla, Grupo SM, Barcanova, Combel o Anaya. També ha col·laborat amb els diaris El País i El Punt Avui, i les revistes Descobrir i Sàpiens.

{* *}