Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

«Fas 6 anys. Tria un llibre». Llibres en català per a 6 anys

20 d'Octubre de 2021

La campanya «Fas 6 anys. Tria un llibre» d'enguany ja està en marxa!

Saps quins llibres escolliràs? Necessites idees de lectura per a petits lectors? No et preocupis, aquí trobaràs 5 contes infantils frescos i nous, i també algun clàssic per encertar-la segur! 

Com funciona la campanya «Fas 6 anys. Tria un llibre»?

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.

Els detalls més importants que has de tenir en compte són els següents:

1. Si els vostres fills han fet o faran 6 anys aquest 2021, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera.
2. Allà podreu bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult acompanyant.
3. Durada de la campanya: del 15 d'octubre al 30 de novembre.




Llibres en català per a 6 anys



1. Les princeses també es tiren pets
Les princeses també es tiren pets 6 anys
Ventafocs, Blancaneu, Ariel... La història d'aquestes princeses no és com sempre te l'han contada. Almenys, no és exactament així.

Sabies que Les princeses també es tiren pets ja porta més de 150.000 exemplars venuts? No cal dir que l'encertaràs segur!



Fes-ne un tast aquí.




2. Gràcies. Història d'un veïnat
Rocio Bonilla 6 anys
Gràcies. Història d'un veïnat, Rocio Bonilla ens parla  d’un veïnat on no es coneix ningú i tothom desconfia de la persona que viu al costat. Una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica la vida en comú i la solidaritat veïnal.

Ah, i per si encara no coneixes el que fou el llibre més venut del darrer Sant Jordi, has de saber que inclou de regal "El Joc del Veïnat", un fantàstic joc de taula amb els protagonistes del conte! És o no és una opció genial?



Fes-ne un tast aquí.




3. A vegades la mare té el cap ple de trons
A vegades la mare té el cap ple de trons 6 anys
Qui ha dit que les mares hem de ser perfectes? A vegades la mare té el cap ple de trons és un conte infantil per a mares imperfectes (i qui no ho és) que ens ajuda a explicar les emocions adultes als nens i les nenes. En definitiva, un relat per entendre com funcionen les emocions i com gaudir d’elles.



Fes-ne un tast aquí.




4. Els Garcia i el mur
Jaume Copons 6 anys

L'amistat, quina gran troballa! Jaume Copons i Òscar Julve, dos creadors de renom, són els autors d'aquest llibre infantil amb què aprenem el valor de l'amistat. Els Garcia i el mur (qui no coneix algú amb el cognom "Garcia"?) aquesta esbojarrada història ens adonem que les relacions humanes necessiten temps i estima, i també que les diferències no impedeixen que la vertadera amistat esclati.



Fes-ne un tast aquí.




5. A vegades em sento petita
Conte autoestima infantil 6 anys
Sovint ens sentim poca cosa, però si mirem les persones que ens envolten, ens adonarem que podem ser grans, molt grans. Els gestos més petits són importants i donen lloc a accions gegants. Cadascú de nosaltres pot marcar la diferència. A través de la mirada d’una nena és com millor valorem la grandesa del món, que ens emociona i ens transforma. A vegades em sento petita és un conte infantil sobre l'autestima i les petites emocions de la vida.



Fes-ne un tast aquí.




Recorda, bescanvia la targeta fins al 30 de novembre!
Visita el web de la Generalitat de Catalunya per a més informació.

{* *}