Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El lloc màgic, finalista als Premis Nollegiu - La Petita 2020

13 de Gener de 2021

Texto alternativo

 

El lloc màgic, finalista als Premis Nollegiu - La Petita 2020

La novel·la El lloc màgic de Chris Wormell (Animallibres, 2020; traducció de Yannick Garcia) és finalista als Premis Nollegiu - La Petita 2020, que organitzen aquestes dues llibreries barcelonines.

 

I ara necessitem que ens ajudeu a fer-la guanyar, votant en aquest enllaç (a baix de tot). Tothom que voti entra en el sorteig de dos carnets «Dramatis personae» per a la Sala Beckett i cinc carnets anuals de la llibreria Nollegiu (que inclouen descomptes i altres avantatges).

Texto alternativo

El lloc màgic, de Chris Wormell

 
«Una obra total, ideal per introduir els petits plançons a la literatura per la porta gran.»

Joan Portell, revista Faristol

 

«Dona gust, quan els dolents són així d'odiosos.»

Jordi Benavente, Martorell negre

Traduïda al català per Yannick Garcia i amb il·lustracions del mateix Chris Wormell, que fa –i molt bé– tots els papers de l’auca, El lloc màgic és una novel·la divertida i gamberra, plena de llum i de mala bava, protagonitzada per una nena, la Clementina, que viu en una casa tètrica amb els seus oncles malànimes i el gat Gilbert, el seu millor amic.

 

La tieta Vermília la persegueix per la casa disparant-li amb un trabuc, entre altres coses terribles. I, és clar, la Clementina només pensa a deixar enrere aquesta casa i la Gran Ciutat Negra dickensiana on viu: vol escapar-se al seu lloc màgic somiat.

 

Una novel·la ideal a partir dels nou anys. I també per als adults! Bona literatura infantil i juvenil (LIJ), bona literatura que batega als marges, políticament incorrecta, apassionant i apassionada.  

 

Comenceu-la a llegir aquí!

Vull votar als Premis Nollegiu - La Petita

{* *}