Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Castanyada, Halloween o totes dues coses?

28 d'Octubre de 2020

Texto alternativo

 

Castanyada o Halloween?

I a casa teva? Celebreu la Castanyada, Halloween o totes dues coses? Sigui com sigui, qualsevol excusa és bona per llegir, així que et deixem una selecció de llibres per al cap de setmana més terrorífic de l'any!

 

 

Primers lectors

Texto alternativo

Mentre estan collint bolets, la marieta Antonieta i la seva cosina es troben un cuc molt trist. Han torrat la castanya on vivia i s’ha quedat sense casa. On podria instal·lar-se ara que la tardor ha arribat al jardí?

Cadavereta vermella
Amb molt d’humor i fantasia, aquest conte capgira el clàssic de Perrault per oferir-nos una versió tan fosca i macabra com irresistiblement divertida.

VULL VEURE'L

Llibres de monstres a partir de 6 anys

Texto alternativoTexto alternativo

El vampir Ladislau té un problema: no té els ullals afilats i així ni fa por ni pot mossegar colls suculents. I és que la vida de vampir també pot ser molt dura!

L’Ossets vol ser futbolista com les persones de carn. La seva família, alarmada, ha provat de fer-li veure que per a un esquelet això no és possible. Però, així i tot, per què no intentar-ho?

Texto alternativoTexto alternativo

L’ofici d’home del sac ja no és el que era. Ni l’aspecte descurat ni la cara de dolent són prou per fer por als nens més trapelles. I, a sobre, estan massa prims per menjar-se’ls!

El monstre de l’armari s’ha fet gran i ha arribat l’hora de buscar un bon armari per viure-hi sol. En trobarà un, amb tanta sort, que està ple del seu menjar preferit.

Texto alternativo


Llibres de misteri a partir de 9 anys

Texto alternativoTexto alternativo

Els teus fills i filles podran ser tan bons detectius com els protagonistes amb la col·lecció «El Mussol Detectiu».




I recorda!

Si els vostres fills han fet o faran 6 anys aquest 2020, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Aquí trobareu més informació de la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre' i una tria específica per a nens i nenes d'aquesta edat.

{* *}