Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La millor LIJ, dins «L’Arca»!

26 d'Agost de 2020

Baner-l-arca.jpg

La millor LIJ, dins «L’Arca»!


Nova col·lecció d'Animallibres per a totes les edats


Al setembre de 2020 es publicaran els primers títols de «L’Arca», la nova col·lecció d’Animallibres. «L’Arca» vol ser això, una arca d’espècies protegides, un bagul del tresor, una càpsula del temps per salvar la bona literatura infantil i juvenil: la LIJ de sempre, la que batega als marges de modes i tendències, la que ens agrada també als adults perquè torna a despertar dins nostre el lector pur i innocent (desprejudiciat) que havíem estat, la que quan toca és gamberra i políticament incorrecta, la que ens diu encara més coses entre línies que la història que ens explica. «L’Arca» vol ser un catàleg de llibres imprescindibles, bonics, d’aquells que fan de bon regalar i de bon col·leccionar.

En «L’Arca» hi cabran novetats inèdites i clàssics moderns d’autors nacionals i estrangers

Qui pot ser lector de «L’Arca»?

«L’Arca» és com un club, però no pas exclusiu, sinó inclusiu. L’única condició per formar-ne part és saber llegir i estimar els llibres. «L’Arca» és una col·lecció transversal de llibres per llegir amb delit més d’una vegada, per recrear-s’hi, per embadalir-se amb les il·lustracions, per recomanar amb fervor a la gent estimada.

«L’Arca» aspira a ser col·lecció de referència

Viatge al país dels arbres, de Le Clézio
Viatge al país dels arbres
Jean-Marie Gustave Le Clézio

Traducció de Jordi Martín Lloret
Il·lustracions d’Henri Galeron
A tot color
40 pàg.

Sabies que els arbres són una mica tímids? Però si et prens la molèstia d’observar-los atentament, t’adonaràs que parlen, es mouen i fins i tot tenen ulls per veure-hi! El petit protagonista d’aquesta història els amansirà a poc a poc i, amb una mica d’imaginació, emprendrà un viatge meravellós per descobrir els seus secrets. Un conte poètic, un himne al silenci i a la vida que ens ensenya a escoltar la natura.

El clàssic infantil del Nobel de Literatura J. M. G. Le Clézio, per primer cop en català.

VULL VEURE'L!'



El lloc màgiic, de Chris Wormell
El lloc màgic
Chris Wormell

Traducció de Yannick Garcia
Il·lustracions del mateix autor
En blanc i negre i a tot color
176 pàg.

Des de la seva habitació al soterrani d’una casa ben tètrica, la Clementina somia un lloc màgic lluny de la Gran Ciutat Negra. Sap que un dia el trobarà, però abans s’haurà d’escapar de la tieta i l’oncle Randina, dos malànimes cruels que la tenen segrestada i esclavitzada. Amb l’ajuda del seu millor amic, en Gilbert, un gat molt llest, intentarà emprendre la fugida. Una aventura entranyable, ambientada en un escenari dickensià, que recorda les millors novel·les de Roald Dahl.

Escollit Llibre de l’Any pel Sunday Times.

VULL VEURE'L!




{* *}