Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La muntanya de llibres més alta del món, disponible ja a les llibreries

22 de Febrer de 2017

La nova edició de La muntanya de llibres més alta del món, de Rocio Bonilla, ja ha arribat a les llibreries. Es tracta d’un relat sobre el poder de la literatura en la imaginació de la il·lustradora catalana Rocio Bonilla, qui presentarà el llibre el pròxim 4 de març a la Casa del Llibre de Barcelona, juntament amb Annabel Castan.

La il·lustradora de l’èxit De quin color és un petó?, amb més de 50.000 lectors arreu del món, farà una gira per diverses llibreries catalanes per presentar aquesta nova edició, que compta amb unes il·lustracions millorades i un mesurador de regal. L’obra, a més, ha captivat també els lectors de països com els EUA, França, Eslovènia, la Xina o Taiwan. 

La muntanya de llibres més alta del món explica la història de l’Enric, un noi que estava convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tota mena, i fins i tot va demanar poder volar com a regal per Nadal. Però no funcionava res. Un dia, la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de fer realitat el seu somni i li va posar un llibre a les mans. Aquell dia, sense adonar-se’n, l’Enric va començar a volar.

Una altra obra destacada que arriba aquest febrer és la segona part d’un altre èxit editorial que ha enamorat milers de lectors, Les princeses també es tiren pets, d’Ilan Brenman i Ionit Zilberman. Ara, El llibre secret de les princeses que també es tiren pets, dels mateixos autors, mostra una Laura que ha crescut i que es retroba amb aquell llibre que li va llegir el pare fa uns anys: El llibre secret de les princeses. Llavors, decideix descobrir aquells misteris que el pare no li va explicar: el veritable origen de la maldat dels personatges més dolents dels contes infantils populars.

Ilan Brenman ha escrit més de seixanta llibres infantils, alguns dels quals han estat traduïts a diverses llengües. Ha guanyat diferents premis literaris i el seu èxit més gran, Les princeses també es tiren pets, ha estat adaptat al teatre al Brasil i se n’ha fet un musical a Barcelona. Ionit Zilberman, per la seva part, ha il·lustrat més de quaranta llibres infantils.

{* *}