Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

De quin color és un petó?, l’àlbum il·lustrat en català que triomfa arreu del món

02 de Març de 2016

De quin color és un petó? l’àlbum il·lustrat en català que triomfa arreu del món

Si no pots veure correctament el missatge, fes clic aquí

 
 
 
 
 
 
 
 

De quin color és un petó?, l’àlbum il·lustrat en català que triomfa arreu del món

 

 
 

L’àlbum de la il·lustradora Rocio Bonilla estarà prompte a les llibreres de països com EUA, Bèlgica, França o Taiwan

 
 
 

De quin color és un petó?, de Rocio Bonilla, ha entrat aquesta setmana a les llistes dels llibres més venuts a Catalunya, fet que confirma la bona acollida per part dels lectors d’aquest deliciós àlbum il·lustrat que, en només tres mesos, estrena ja la tercera edició. Un èxit rotund que va molt més enllà de les nostres fronteres ja que, al llarg de l’any, De quin color és un petó? es podrà trobar a les llibreries de països com EUA, Bèlgica, França, Taiwan, Turquia, Corea i la Xina.

La protagonista d’aquest àlbum il·lustrat és la Minimoni, una nena una mica trapella a qui li agrada moltíssim pintar, i que està decidida a descobrir de quin color és un petó. Després de consolidar-se com un dels àlbums més venuts d’aquest Nadal, el llibre de la Minimoni continua captivant grans i petits, i es prepara per esdevenir una de les protagonistes indiscutibles d’aquest Sant Jordi.


Rocio Bonilla inicia la seva trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia. Més tard, es dedica a la publicitat durant més d’una dècada fins que s’estrena com a autora amb Cara de pardal, el seu primer àlbum il·lustrat en solitari, publicat per Animallibres. Després vindran La muntanya de llibres més alta del món i De quin color és un petó?, ambdós títols amb una gran acollida també per part de crítica i públic i traduïts a països com el Canadà, França, Taiwan i EUA.

El canvi es produeix perquè, segons confessa, com a mare de tres fills, la fascinen l’univers únic i particular que creen els infants i la seva enorme predisposició a compartir-lo.

Els fantasmes no truquen a la porta, novetat per a Sant Jordi

A més de l’èxit del llibre De quin color és un petó?, la il·lustradora Rocio Bonilla ha presentat avui als llibreters un nou àlbum, escrit per una de les veus narratives més consolidades dintre de la literatura infantil: Eulàlia Canal. Totes dues són les creadores d’
Els fantasmes no truquen a la porta, una clara aposta per a aquest Sant Jordi 2016, que està suscitant també l’interès d’editors de diferents països.

L’Ós i la Marmota són íntims amics i sempre juguen plegats. Una tarda l’ós li diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que vingui a espatllar la seva amistat amb l’Ós. Què serà capaç de fer la Marmota per evitar que l’Ànec vagi a jugar amb ells?

Eulàlia Canal és autora de literatura infantil i juvenil, i poeta. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp de la música i el teatre. A Animallibres ha publicat Un somni dins el mitjó, L’arbre de les històries i La nena que només es va poder endur una cosa.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

{* *}