Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Aquest Nadal, volem que els nens creixin amb Animallibres

04 de Desembre de 2015

Per celebrar el Nadal, Animallibres regalarà un mesurador de paret per als més petits, il•lustrat amb un dels personatges de l'àlbum De quin color és un petó?, de l'autora Rocio Bonilla.

De quin color és un petó? és el tercer àlbum de la il·lustradora Rocio Bonilla a Animallibres, un llibre on la il·lustradora conjuga aquesta faceta amb la d'autora, i suposa un dels seus treballs més personals.  Després d’il·lustrar una quinzena de llibres infantils amb editorials diverses, s'estrena com a autora amb Cara de pardal, el seu primer àlbum il·lustrat en solitari, publicat per Animallibres, al qual segueix La muntanya de llibres més alta del món.

Cal destacar que De quin color és un petó? ha assolit un gran èxit entre els lectors. A més d’haver-se publicat en castellà –en què va per la segona edició–, s’ha editat també a Bèlgica, a França i als Estats Units.

Una història dolça i divertida que ens introdueix en el món dels colors i les emocions. A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs... però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat... Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

{* *}