Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Sant Jordi ja és aquí!

21 d'Abril de 2015

 

Des d'Animallibres, una petita editorial amb grans llibres que animen a llegir, t'apropem els nous títols que hem publicat aquesta primavera, destinats a fer viure als més petits de casa les aventures més apassionants. El Sant Jordi sempre és una bona excusa per regalar llibres als més estimats i... quin millor company de lectures que Animallibres per als lectors més exigents? Consulta, també, l'horari de signatures dels nostres autors i autores per a la Diada de Sant Jordi.

Recorda, llegir ens fa grans!

Àlbums il·lustrats i contes


La muntanya de llibres més alta del món
Rocio Bonilla

L'Enric estava convençut que havia nascut per volar i, ecanara que ho havia provat tot, no funcionaca res. Un dia, la mare va dir-li que hi havia altres maneres de voliar i li posà un llibre a les mans...

 

Feliu, rei de les ovelles 
Olivier Tallec

Feliu, convertit per atzar en rei de les ovelles, es deixarà portar per l'embriaguesa del poder. Una faula irresistiblement divertida sobre els abusos dels poderosos.

 

           

Un drac al jardí
Gemma Armengol i Òscar Julve

Un drac està cruspint-se els llibres de la biblioteca! Sort que la marieta Antonieta no li té gens de por. Encara més: està disposada a demostrar-li que els llibres són molt més profitosos si els llegeixes!

 

«Des-Contes»
Enric  Lluch 

Una col·lecció divertida que ens acosta els contes clàssics més famosos d'una manera tendra però, sobretot, esbojarrada. Amb il·lustracions de Jorge del Corral i Fran Parreño.

Llibres per a totes les edats

A partir de 8 anys

El bosc dels somnis perduts
Rodolfo del Hoyo

Els Nyitus són follets tan petits com un gra de sorra que es passen el dia dormint. Quan es fa fosc, es fiquen a les orelles de la gent i els fan dormir i tenir somnis meravellosos.

 

A partir de 8 anys

Naps [&] Cols
Patrícia Boldú

Un diumenge de juny, el senyor Nap, l'home més baixet de la ciutat, va copsar per primer cop la bellesa indòmita de la senyoreta Col. Des d'aquell dia, ja no va poder dormir ni treballar. 


 
      

A partir de 10 anys

I a tu què et passa, Lia?  
Maria Enrich

A la Lia, la molesten les respostes que no responen, i els seus pares, darrerament, fan l'orni massa sovint. Tipa de tot, prendrà una decisió sense permís de ningú.

 

 

A partir de 10 anys

Pa sucat amb somnis
Joan Bustos

La mare de l'Emma no suca el pa amb tomàquet i al menjador de l'escola tot fa el mateix gust. Sort que descobrirà El Bon Gust, un lloc on cuinen delicioses receptes per somiar. 

 

 
         

A partir de 10 anys

En Bernat detectiu i els camins soterrats del castell de Biosca
Josefina Llauradó

En Bernat i alguns amics visiten l'àvia Matilde, on els parlaran d'unes llums misterioses que s'encenen sota el terra del castell i d'un cavaller templer que viu dins la boira. Per resoldre el misteri hauran d'investigar els camins soterrats del castell.

 


 

A partir de 12 anys

El secret de la banya embruixada
Salvador Macip i Sebastià Roig

Un accident allibera un grup d'esperits malignes retinguts gràcies a un amulet ocult dins d'una banya. La Sil, una noia amb poders, haurà de reunir un equip i les armes necessàries per enfrontar-se als esperits, cada cop més nombrosos.

 

 

A partir de 12 anys

No sé si vull un nòvio o un gos
Glòria Marín

L'Alba no suporta els crits que últimament forman la banda sonora de casa seva ni rleació amb els seus germans i els pares. Per això decideix fer-se invisible als ulls de tothom i començar a escriure en una llibreta tot allò que li bull al cap.

   

 

{* *}