Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'autor de Les princeses també es tiren pets visita Barcelona

21 d'Octubre de 2013

Ilan Brenman, reconegut escriptor brasiler, visita el nostre país durant el mes de novembre. Entre altres títols, és autor de l’exitós llibre Les princeses també es tiren pets. Amb més de 5.000 exemplars venuts, aquest àlbum il·lustrat que ens descobreix el secret millor guardat de les princeses dels contes s’ha convertit en el llibre més venut d’Animallibres.

Brenman acaba de publicar Mamaaa!, la divertida història de com una mare, cansada que els seus fills la criden constantment, s’empesca un pla per deixar de sentir sempre la mateixa cançó. El pla, no obstant això, no resultarà tan exitós com ella esperava... 

Ilan Brenman estarà a Barcelona els dies 15 i 16 de novembre. El dia 15, tindrà lloc la presentació de Mamaaa! a la Llibreria Al·lots - El Petit Príncep de Barcelona. En aquest acte, també seran protagonistes els títols anteriors publicats per Animallibres, entre els qual hi ha Les princeses també es tiren pets, que ha tingut una acollida espectacular entre els lectors. A més, hi haurà un temps dedicat a atendre els mitjans de comunicació. L’endemà 16 de novembre, a les 12 h, tindrà lloc la sessió de contacontes sobre Mamaaa!, també a la Llibreria Al·lots.

 

{* *}