Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les princeses també es tiren pets, tot un fenomen editorial

05 d'Abril de 2013

L’àlbum il·lustrat Les princeses també es tiren pets, d’Ilan Brenman i Ionit Zilberman, continua captivant petits i grans, i ha esdevingut tot un fenomen de vendes, arribant en poc temps a la cinquena edició.
Ara que els secrets de la monarquia estan quedant al descobert, és encara més oportú respondre a la curiositat i a les preguntes que la Laura, la protagonista d’aquesta història, li formula al seu pare: es tiren pets també les princeses?


Fins ara, s’han venut vora 10.000 exemplars d’aquesta obra. Sens dubte, l’originalitat i el sentit de l’humor d’aquest títol fan que els més petits riguin moltíssim. A més, les il·lustracions a tot color i una acurada edició contribueixen a l’èxit del llibre i el converteixen en una de les grans apostes per a aquest Sant Jordi.
Per això, Animallibres iniciarà una campanya en llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil, que acolliran als seus espais activitats i animacions relacionades amb Les princeses també es tiren pets. Les més pròximes tindran lloc el 6 d’abril a la Llibreria Al·lots de Barcelona i el 13 d’abril al Racó del Llibre de Rubí.
També a Animallibres trobareu publicat un segon àlbum il·lustrat dels mateixos autors i amb la Laura novament com a protagonista, amb el títol Els animals també es tiren pets. Heu vist mai un dofí tirar-se un pet? Com s’ho fan? Aquestes preguntes i moltes altres ballen pel cap de la Laura en aquest nou llibre.


Ilan Brenman és psicòleg, doctor per la Facultat d’Educació de São Paulo. Ha escrit prop d’una vintena de llibres i ha rebut en diverses ocasions el reconeixement de la crítica i dels lectors de tot el món. A més, és contador d’històries des de fa més de setze anys.

{* *}