Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els Tiki-Taka a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

27 de Març de 2014

Un any més, Animallibres estarà present amb estand propi a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, la més important i prestigiosa del sector, que cada any aplega editors de tot el món. Del 24 al 27 de març, una representació de l’editorial s’ha desplaçat fins a la ciutat italiana amb l’objectiu d’exportar el millor de la nostra literatura. D’aquesta manera, l’editorial referma l’aposta per impulsar la literatura infantil i juvenil més enllà de les nostres fronteres i per cridar l’atenció sobre els nostres escriptors i il·lustradors.

En el marc d’aquesta edició, es presentaran diverses novetats. Cal destacar, però, la presentació de la nova sèrie «Els Tiki-Taka», de Joan Portell Rifà i Raimon Portell Rifà. Han arribat les vacances i en Xavi i l’Andrés volen passar l’estiu jugant a futbol al matí, a la tarda i a la nit, però no comencen gaire bé. Els del club del Casino els han pescat colant-se al seu camp i els han pres la pilota. Per recuperar-la, els repten a un partit. Així neix el Tiki-Taka, molt més que un equip de futbol: una manera d’entendre el joc, l’amistat i la vida. El primer títol de la sèrie és La pilota robada, que podeu trobar ja al catàleg d’Animallibres.

No ens podem oblidar, però, dels grans èxits d’edicions anteriors, com la col·lecció «El Bagul dels Monstres», de la qual s’han venut els drets a països com Grècia, Polònia, Canadà, Portugal o Irlanda; «First Steps», traducció de «Cavallet de Mar», que s’ha venut a la Xina i Colòmbia, o «El Meu Món i Jo», també enguany en versió xinesa. A més a més, formen part del catàleg àlbums il·lustrats que continuen despertant interès, com Els fabricants de muntanyes, del qual s’han venut els drets al Brasil, o Lluny.

És així com Animallibres afronta una cita ineludible en el món de la literatura infantil i juvenil internacional, de la qual esperem continuar recollint èxits.

{* *}