Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Animallibres recupera la primera novel·la juvenil de fantasia en català

21 d'Octubre de 2011

Creieu que existeixen els alicorns? I que escriuen amb les seves pròpies plomes? Aquesta història comença en una botiga de trastos vells i amb un llibre ben especial en què el lector pot llegir, segons la seva imaginació, el Llibre dels disbarats, Màquines i maneres de fer viatges extraordinaris o la Guia fantàstica dels mons dibuixats.

Animallibres recupera la primera novel·la juvenil de fantasia en català amb la publicació de La guia fantàstica, de Joles Sennell. Si vols descrobrir la màgia que s'hi amaga al darrere d'aquesta coneguda obra pots començar a llegir aquí.

Josep Albanell (Osona, 1945) va començar a estudiar la carrera de Periodisme a Madrid, però la va deixar per la de Filosofia i Lletres de la qual és llicenciat per la Universitat de Barcelona. Durant molts anys ha treballant en editorials. Amb el pseudònim de Joles Sennell escriu literatura per a nois i noies. Ha escrit, entre llibres de contes, novel·les, àlbums infantils i teatre, un bon grapat d'obres, per algunes de les quals li han estat concedits diversos premis, alguns tan importants com el Premi Nacional de Literatura infantil i juvenil. La guia fantàtica estigué inclosa en la Llista d’Honor del Premi CCEI. En Animallibres trobaràs també altres obres de l’autor La bruixa enrabiada, La bruixa Katric Catrock i la fada Dolsi Tante i La bruixa.

{* *}