Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Descobreix una col·lecció terroríficament divertida!

25 de Gener de 2011

«El Bagul dels Monstres» és una nova col·lecció de deu títols plens d’humor, protagonitzats per criatures o monstres de l’imaginari infantil que conviden a perdre la por llegint. Els relats, escrits per Enric Lluch i il·lustrats per dibuixants de prestigi internacional, ens acosten les divertides aventures d’uns personatges ben coneguts des d’una perspectiva molt lúdica que intenta desdramatitzar el paper que, tradicionalment, han exercit aquests éssers terrorífics entre els nens.

 

D’aquesta manera, podem conèixer una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba nens per devorar. Deu històries terroríficament divertides que faran les delícies dels petits de la casa.

 

Els contes es poden adquirir individualment o dins d’un pràctic bagul contenidor, i estan disponibles en castellà i també en anglès, a Algar Editorial. A més, la col·lecció ha suscitat l’interès fora de les nostres fronteres i es pot llegir ja al Canadà i, en breu, al Brasil i a França.

 
Et convidem a conèixer millor aquesta terrorífica col·lecció a la pàgina web especial. D’aquí també es poden descarregar les cobertes, un vídeo sobre els llibres i el joc dels monstres, que, a la manera d’un joc de l’oca, farà que els petits es diverteixin llegint i també jugant durant aquestes vacances. Entra-hi!

{* *}