Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Convocat el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2020

27 de Gener de 2020

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant l’Àmbit d’Educació i Impuls de Ciutat, convoca, un any més, els premis literaris Ciutat de Badalona, en col·laboració amb l’entitat Festa Nacional dels Països Catalans i amb l’associació Amics del Teatre Zorrilla.

Entre les cinc modalitats que conformen els guardons, cal destacar el Premi de Narrativa Juvenil, que serà publicat en Animallibres. Es poden presentar al premi escriptors majors d’edat, amb obres originals i inèdites, escrites en català i que no hagin estat premiades en altres convocatòries. Resten exclosos els escriptors que hagin obtingut el mateix premi en edicions anteriors.

Les obres s’han de presentar en format pdf, mida DIN A4, pàgines numerades correctament, text redactat a doble espai i amb cos de lletra 12 (Arial o similar). Les obres que aspiren al guardó han de tenir una extensió d’entre 50 i 100 pàgines i han d’anar adreçades a un públic juvenil.

Cal recordar que els originals s’han de presentar exclusivament en format electrònic mitjançant la sol·licitud corresponent en la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona, ajuntament.badalona.cat, en l’apartat catàleg de tràmits. En la sol·licitud cal fer constar el premi al qual s’opta i el nom i cognoms de la persona autora i el telèfon de contacte.

El premi consisteix en una dotació de 3.000 € i l’edició de l’obra guanyadora. El jurat estarà format per la regidora de l’Àrea de Cultura i Esports, Helena Bayo, com a presidenta; Jordi Martín Lloret en representació d’Animallibres; Roser Vilagran, escriptora; Blanca Bravo, escriptora; Ruben Muntañá, escriptor, i un tècnic municipal que actuarà com a secretari sense vot.

El termini de presentació d’originals es tancarà el proper 6 de març de 2020.

Podeu descarregar aquí les bases completes.

Documents per descarregar

{* *}