Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Àlbums Il·lustrats

Àlbums Il·lustrats

Els àlbums il·lustrats d'Animallibres, enquadernats en tapa dura i amb dibuixos a color en totes les pàgines, faran gaudir grans i petits amb històries enginyoses i il·lustracions sorprenents. Obres de qualitat que seran la porta d'entrada al món de la lectura per als infants que comencen a llegir, i per als que encara no en saben.

El lleó

El lleó

Aquesta nova col·lecció apropa als més petits obres clàssiques de la literatura universal. Grans relats per als lectors més petits!

Les Bestioles del Jardí

Les Bestioles del Jardí

La marieta Antonieta és la protagonista d'aquesta col·lecció per a lectors a partir de 5 anys. Tots els llibres, il·lustrats en color, conten històries senzilles i divertides amb unes bestioles ben simpàtiques com a protagonistes.

La puça d'Animallibres

La puça d'Animallibres

Una[nbsp] col·lecció per als petits que ja s’atreveixen a llegir sols

La Formiga

La Formiga

Aquesta col·lecció acompanya els nens en el descobriment de la lectura i la seva màgia. A través de diverses sèries, adaptades a l'edat dels lectors, «La Formiga» ofereix llibres divertits i amb un gran potencial educatiu que es complementa en les propostes didàctiques –descarregables des del web–, molt útils per a pares, mares i ensenyants en la formació dels petits.

La Colla

La Colla

Una col·lecció per als petits que ja s’atreveixen a llegir sols

Cavallet de mar

Cavallet de mar

Una col·lecció de contes tendres i divertits per a primers lectors.

El blauet

El blauet

Deixa volar la teva imaginació i aprèn a llegir amb «El blauet»

El Món del Gripau

El Món del Gripau

Una col·lecció de llibres amb els millors autors i il·lustradors perquè les primeres lectures esdevinguin un veritable plaer. Llibres amb lletra manuscrita i incorporació progressiva del text que introdueixen als temes de l'àrea de Coneixement del medi de primer cicle de Primària.

El Petit Elefant

El Petit Elefant

Una col·lecció de 20 títols destinada a primers lectors amb textos en lletra lligada i majúscules alhora, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la lectura i fomentar l’hàbit de llegir.
Es tracta de llibres d’autors i il·lustradors reconeguts amb un doble nivell de lectura, textual i gràfic, que en facilita la comprensió.

Oreneta

Oreneta

Llibres per llegir, riure i aprendre