Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'escarabat verd (llicència digital)

Llicència digital

Des que el seu pare li havia dit que aquell any, per fi, l’acompanyaria en el viatge que cada primavera emprenia cap a les terres de l’oest, l’Amrith comptava els dies que faltaven per fer-se a la mar. I com era tradició a la família, quan un dels seus membres viatjava per primer cop, ho faria portant al damunt l’anell protector amb l’escarabat verd.


Mercè Canela ens parla de L'escarabat verd

Productes associats

  • Versió paper
Autoria: Mercè Canela
Núm. col·lecció: 88
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 152
ISBN: 9788417599751
Il·lustració: Laura de Castellet

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta aquí la política de compra

Mercè Canela

Mercè Canela (Sant Guim de Freixenet, 1956) va estudiar Arqueologia a la Universitat Autònoma de Barcelona però ha treballat com a bibliotecària i documentalista. El 1976 va publicar la seva primera novel·la, De qui és el bosc? El mateix any va guanyar el Premi Josep M. Folch i Torres amb l'obra L'escarabat verd. Ha escrit i publicat nombroses obres de literatura infantil i juvenil, sobretot novel·les, amb una diversitat de gèneres i una temàtica variada, algunes de les quals han estat guardonades. Entre els seus llibres també destaquen Els dimarts del senyor F., La fantasia inacabable d’Antoni Gaudí i Lluna de tardor.

{* *}