Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La maranyota

Imagina’t un vampir, un home llop, tres fantasmes, quatre ogres, dues dotzenes de zombis, cinc mòmies i mitja, setanta grèmlins, un orc, l’abominable home de les neus, un grapat de trols pudents, un gegant famolenc, un llimac alienígena corrosiu, un ciclop que et mira malament, o el terrorífic Godzilla. Ho tens? Doncs tots aquests monstres junts no fan ni la meitat de por que la criatura que s’oculta entre les pàgines d’aquest llibre.

Autoria: Rubèn Montañá, Toni Sans Orpinell
Núm. col·lecció: 89
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 128
ISBN: 9788416844715
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Rubèn Montañá

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Rubèn Montañá

Rubèn Montañá (Badalona, 1983) compagina el teatre amb l’escriptura. Va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona i és membre fundador de la companyia EGOS Teatre. Ha guanyat, entre d’altres, els premis Josep Maria Folch i Torres (La nena de l'arbre), Guillem Cifre de Cologna (En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd) i Barcanova de literatura infantil (La botiga de mascotes extraordinàries).

Toni Sans Orpinell

Toni Sans Orpinell (Barcelona) és actor i escriptor. Llicenciat en Interpretació per l'Institut de Teatre de Barcelona ​​en l'especialitat de teatre musical, ha treballat com a ballarí de claqué i actor en diverses companyies i espectacles, així com en sèries de televisió de TV3 o Diagonal TV.

{* *}