Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ens ho passem bé aprenent tecnologia

Una col·lecció d’àlbums il·lustrats perquè els nens i nenes aprenguin a resoldre problemes senzills mentre juguen.

Ens ho passem bé aprenent ciència forma part d'una sèrie de llibres de cartó interactius que ajudaran els nois i les noies a aprendre els aspectes bàsics de la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques de forma divertida i pràctica.

En cada pàgina, després d’una breu introducció explicativa sobre algun dels aspectes més rellevants de cada matèria, en aquest cas la tecnologia, els més menuts trobaran una pregunta i una roda que hauran de girar. Si elegeixen la resposta correcta, en la pàgina següent, descobriran la solució. Si prenen la decisió equivocada, poden aprendre d’aquesta experiència i començar de nou, prestant atenció a les seves futures eleccions.

Entra en l’equip de programació i aprèn amb nosaltres a donar instruccions als ordinadors, quina llengua parlen els videojocs i com pensen els aparells tecnològics. No necessitaràs ni monitor ni teclat, sinó exercicis fàcils i divertits i les nostres rodes: fes-les girar i completa les figures, tot seguit passa la pàgina i descobreix com les teves tries fan que canviï la història.
Quin gran programa, la tecnologia!

Autoria: Daco's Confetti
Núm. col·lecció: 45
Edat: Des de 5 fins a 8 anys
Pàgines: 24
ISBN: 9788418592782
Format: 22 x 22 cm
Enquadernació: Llibre de cartró
Il·lustració: Federica Fabbian
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Daco's Confetti

Daco’s Confetti és una empresa creativa, creada per Paolo Mancini i Luca de Leone, que reuneix una gran varietat de professionals (dissenyadors, redactors, periodistes, directors d’art, il·lustradors i creadors de contingut) per a la creació i realització de projectes editorials innovadors i fascinants.
{* *}