Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Meravelles del món

Descobrir els grans monuments de la història vol dir descobrir les grans meravelles del món. Saps d’on ve el nom del Big Ben de Londres? O que la Ciutat Prohibida de Pequín té més de 8000 habitacions? Castells, torres, palaus, temples, piràmides, ponts… Amb aquest llibre podràs recórrer els cinc continents i totes les èpoques, visitant algunes de les construccions més espectaculars de la humanitat! Des de l’Alhambra fins a Petra, des de Machu Picchu fins a la Sagrada Família, t’espera un viatge extraordinari ple de secrets, curiositats, llegendes i aventures!
Autoria: Daniela Celli
Núm. col·lecció: 33
Edat: Des de 6 fins a 12 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788418592362
Format: 27 x 36 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Giulia Lombardo
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Daniela Celli

Daniela Celli va nàixer a Florència en 1977. Després d'estudiar piano en el Conservatori Luigi Cherubini, va viatjar a Nova York on es va matricular en criminologia. En 1997 va regresar a Itàlia per a estudiar Dret.
Aquest el seu primer llibre i ha sigut traduït a nombrosos idiomes. Actualment escriu un blog sobre les aventures de la seua família al voltant del món (mamagiramondo@blogspot.com) i coordina el Bookclub dei viaggiatori (https://www.instagram.com/ilbookclubdeiviaggiatori/).
{* *}