Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les extraordinàries històries dels insectes

Sabíeu que algunes abelles poden matar una vespa només movent les ales? O que els tèrmits es comuniquen fent cops de cap a les parets del túmul? O que la larva de la formiga atrapa les seves preses fent-les caure en un parany diabòlic? Entre l’humor i la veritat científica, descobreix els secrets d’un món fascinant: el dels insectes.

Les extraordinàries històries dels inesctes és una nova sèrie de còmic divulgatiu dins de la col·lecció “La biblioteca dels ratolins”. Es tracta d'històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d’una perspectiva desenfadada i plena d’humor. Els llibres inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica.

Autoria: Christophe Cazenove, François Vodarzac
Núm. col·lecció: 27
Pàgines: 56
ISBN: 9788418592119
Format: 20,5 x 28,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Cosby
Traducció: Teresa Broseta Fandos
Color: Alexandre Amouriq / Mirabelle
Adatpació lingüistica: Rudolf Ortega

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Christophe Cazenove

Christophe Cazenove (1969) és un guionista de còmics francés. Principal guionista del catàleg d'edicions Bambú, està especialment especialitzat en les historietes d'humor entorn dels oficis (policia, bombers, etc.), desenvolupades per aquesta editorial. També és coautor de la sèrie Els Sisters, llibres per a joves i diverses sèries d'animals.
{* *}