Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Nenes que van imaginar allò impossible (i ho van aconseguir)

Aviadores, navegants, arqueòlogues, motoristes, rodamons, zoòlogues, naturalistes, periodistes, pilots, cosmonautes, alpinistes... Aquest àlbum il·lustrat recull les històries de gairebé una vintena de dones de tot el món que s’han fet cèlebres per atrevir-se a somiar allò que semblava impossible... i aconseguir-ho!
En aquest llibre descobriràs les seves apassionants vides, junt amb un munt de curiositats i dades sobre els seus viatges i proeses extraordinàries. Atreveix-te tu també a somiar coses impossibles!
Autoria: Tony Amago
Núm. col·lecció: 61
Pàgines: 40
ISBN: 9788417599416
Format: 24 x 29,7 cm
Enquadernació: Cartoné
Il·lustració: Rodríguez García de Dionisio, Nuria

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Tony Amago

Tony Amago va estudiar Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid. Després d’uns quants anys seduït pels pinzells, van aparèixer els píxels i, des d’aleshores, reparteix el seu temps entre ambdós amors. Sempre li ha agradat escriure històries menudes perquè tenen la capacitat de créixer i fer-se grans. Va publicar el seu primer àlbum infantil el 2004 i, des d’aleshores, no ha parat d’escriure i dibuixar. Fins ara, ha publicat una quinzena de títols, sempre amb la mateixa premissa: històries menudes per a petits i grans.