Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torneig de carnaval

És Carnaval i els Tiki-Taka participaran en el torneig de futbol set. Així que entre partits, rues, discursos i balls, el cap de setmana serà una cursa d’obstacles molt difícil de superar. Per acabar d’embolicar la troca, una colla de lladregots arriba al poble i, aprofitant l’avinentesa de les festes, fan desaparèixer una valuosa joia.

Autoria: Joan Portell Rifà, Raimon Portell
Núm. col·lecció: 4
Pàgines: 144
ISBN: 9788415975830
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Joan Portell Rifà

Joan Portell Rifà és pedagog, editor, escriptor i crític literari. Ha publicat diversos llibres de literatura infantil i juvenil. Col·labora en diversos mitjans de comunicació i codirigeix, juntament amb Pep Molist, la revista Faristol del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT). També coordina el programa de promoció lectora Municipi Lector.

Raimon Portell

Raimon Portell (Barcelona, 1963) va estudiar Filologia. Ha rebut dos premis de periodisme i ha sigut director de la revista Descobrir Catalunya i cap de redacció d'Infància i director adjunt d'Altaïr. És autor de diferents novel·les i llibres de viatges. El 2018 va guanyar el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil amb la novel·la Camins d’aigua. També ha sigut distingit, en dues ocasions, amb el Premi Crítica Serra d’Or de Literatura Infantil i Juvenil per Vull una corona! i per la trilogia La llum d’Artús.

{* *}