Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

On va aquesta gent?

"Quan van venir per mi, ja no hi havia ningú que pogués protestar". Aquest és l'últim vers del famós poema falsament atribuït a Bertolt Brecht, però realment escrit pel pastor luterà alemany Martin Niemöller, sobre la persecució nazi, en el qual es basa aquest conte il·lustrat.

Es tracta d'una al·legoria sobre la fragilitat de la llibertat i la vulnerabilitat de la democràcia.

Un conte per a adults al qual no li calen les paraules, ja que les il·lustracions de Fran Parreño són capaces de transmetre tot el missatge: Algú torna de la faena, cap a casa. En direcció contrària, camina la resta de la gent. Sembla que fugen. Al cel, se senten remors d'avions. Pels carrers, es veuen soldats. Però hi ha algú que continua, com si la cosa no anés amb ell. No mira arrere ni es fa preguntes. Fins que a casa l'esperaran totes les respostes.

 

Autoria: Gonçal López-Pampló, Fran Parreño
Núm. col·lecció: 76
Edat: Des de 8 fins a 100 anys
Pàgines: 32
ISBN: 9788418592416
Format: 21 x 27 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Fran Parreño

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Fran Parreño

Fran Parreño (Alcoi, 1981). Llicenciat en Belles arts en la universitat de València. Actualment exerceix com a docent freelance especialitzat en l''art de l'aquarel·la.
A més, coordina el màster d'ilustració professional de Barreira a València.

Co-autor de l''obra "On va aquesta gent?" d''Animallibres juntament amb Gonçal López obra per la qual ha estat finalista en la 2022 "Illustrators Exhibition de la
Bologna childrens book fair".

{* *}