Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'abraçada

Eriçó està trist. Tan trist com es pot sentir un eriçó. Tan trist, que només hi ha una cosa que pot animar-lo: una abraçada. Però cap animal vol abraçar-lo. A Tortuga li passa exactament el mateix. Òliba els explicarà que el problema és que Eriçó és massa punxegut i Tortuga massa ossuda. Aconseguiran que algú els abraci?

Autoria: Cristina Petit, Eoin McLaughlin
Pàgines: 48
ISBN: 9788417599263
Format: 24 x 24 cm
Il·lustració: Polly Dunbar
Traducció: Tina Vallès López

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Cristina Petit

Cristina Petit és mestra i ha obtingut notorietat a Itàlia gràcies al blog maestrapiccola, que naix per la seva vinculació al món de la infantesa. A més de ser autora de diversos títols per al públic infantil i juvenil, és també la il·lustradora de molts d'ells. Digue-l'hi a la mare. Digue-l'hi al pare i Petita foscor són alguns dels seus llibres més importants.

Eoin McLaughlin

Eoin McLaughlin és un escriptor irlandès establert a Londres. Treballa com a director creatiu a la cadena britànica Channel 4. La seva trajectòria literària inclou nombrosos llibres de literatura infantil, com L’abraçada o Fins que ens puguem abraçar. El seu objectiu com a autor és aconseguir que els nens i nenes s'ho passen bé amb la lectura.