Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Per què hi ha estrelles al cel? Llibre dels oficis curiosos

Saps a què es dedica un atrapallums o un caçanúvols? Imagines per què s’han d’ensinistrar els dracs? Els cors trencats es poden reparar? Qui canvia el color de les fulles a la tardor? 

Aquest llibre és l’entrada a un univers fascinant on trobaràs resposta a les preguntes anteriors, entre moltes altres. Estàs a punt d’endinsar-te en un catàleg únic d’oficis originals i extraordinaris que no havies sentit mai abans. T’hi atreveixes? 

Autoria: Anna Obiols, Subi, Subi
Núm. col·lecció: 48
Pàgines: 24
ISBN: 9788416844951
Format: 29 x 21 cm
Il·lustració: Subi i Anna

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Anna Obiols

Anna Obiols (Sant Pau d’Ordal, 1975) és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. Fa anys que treballa amb Joan Subirana per crear obres dedicades als més menuts. Així, junts han publicat un centenar de llibres en diferents editorials. Alguns dels seus títols han estat traduïts a l’hebreu, l’holandès, l’anglès, el xinès, el coreà i el francès, entre d’altres. Ambdós han guanyat premis com l’Apel·les Mestres o el Parcir.

Subi

Joan Subirana (Manresa, 1969) ha estudiat dibuix, còmic, disseny gràfic i pintura. El 1999 va guanyar el premi d’àlbum il·lustrat Tombatossals i, des d’aleshores, es dedica a la il·lustració infantil. Ha publicat més d’un centenar de llibres, molts dels quals han estat editats a l’estranger. El dibuix és la seva passió i desitja seguir dedicant-se a la pintura durant molts anys.

This category is currently unavailable.

{* *}