Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les petites (i grans) emocions de la vida

Has notat la màgia d’una abraçada quan fas les paus amb un amic? Algun cop has volgut amagar-te mentre notaves que t’envermellies més i més? Qui no ha plorat de ràbia després d’una decepció?

La por, la tendresa, la gelosia, la felicitat... són algunes de Les petites (i grans) emocions de la vida. De vegades no són agradables, unes altres esdevenen meravelloses, però sempre fan que la vida sigui emocionant i pagui la pena viure-la.

Autoria: Montse Gisbert
Núm. col·lecció: 25
Edat: Primers lectors
Pàgines: 78
ISBN: 9788415975694
Format: 23 x 23 cm
Il·lustració: Montse Gisbert Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Montse Gisbert

Montse Gisbert (Tarragona, 1968) és una il·lustradora especialitzada en àlbums infantils. Les seves obres han rebut guardons dins i fora de les nostres fronteres, com el Premi Crítica Serra d’Or, el Premi Nacional d’Il·lustració o el Marmousse d’Or de França. A més, dos dels seus títols formen part de la llista d’honor de la Revista Cuatrogatos dels Estats Units i del catàleg The White Ravens de la Internationale Jugend Bibliothek de Munic. Entre les seves obres destaquen Les petites (i grans) emocions de la vida, L’abecedari fantàstic de Potam, l’elefant i El deseo de la Luna.