Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Àlbums Il·lustrats

Àlbums Il·lustrats

Els àlbums il·lustrats d'Animallibres, enquadernats en tapa dura i amb dibuixos a color en totes les pàgines, faran gaudir grans i petits amb històries enginyoses i il·lustracions sorprenents. Obres de qualitat que seran la porta d'entrada al món de la lectura per als infants que comencen a llegir, i per als que encara no en saben.

Fèlix

Fèlix

A través de les peripècies de Fèlix, un adolescent que és un complet desastre, els lectors a partir de 12 anys entren en un univers ple d'humor i situacions esperpèntiques.

La Formiga

La Formiga

Aquesta col·lecció acompanya els nens en el descobriment de la lectura i la seva màgia. A través de diverses sèries, adaptades a l'edat dels lectors, «La Formiga» ofereix llibres divertits i amb un gran potencial educatiu que es complementa en les propostes didàctiques –descarregables des del web–, molt útils per a pares, mares i ensenyants en la formació dels petits.

La Tortuga Setciències

La Tortuga Setciències

«La Tortuga Setciències» és una sèrie de divertits relats acompanyats de taules, curiositats i experiments per aproximar la ciència d'una manera lúdica. Especialment recomanable per al segon cicle de Primària.

Els Tiki Taka

Els Tiki Taka

El Tiki Taka és més que un equip de futbol: una manera d'entendre el joc, l'amistat i la vida.

Els increïbles descobriments de Harry Tage

Els increïbles descobriments de Harry Tage

Dorm en un museu, té una dinosaure com a amiga i per a ell no hi ha cap missió impossible, cada misteri és un repte per a Harry Tage.

El Mussol Detectiu

El Mussol Detectiu

Amb aquestes històries, nois i noies esdevindran auntèntics detectius que no podran deixar de llegir fins a descobrir els enigmes i desemmascarar el culpable. Els títols d'aquesta col·lecció potencien la capacitat d'observació i de deducció, i s'agrupen en sèries que permeten adequar la dificultat de la resolució dels enigmes a l'edat dels joves.