Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Àlbums Il·lustrats

Àlbums Il·lustrats

Els àlbums il·lustrats d'Animallibres, enquadernats en tapa dura i amb dibuixos a color en totes les pàgines, faran gaudir grans i petits amb històries enginyoses i il·lustracions sorprenents. Obres de qualitat que seran la porta d'entrada al món de la lectura per als infants que comencen a llegir, i per als que encara no en saben.

La puça d'Animallibres

La puça d'Animallibres

Una[nbsp] col·lecció per als petits que ja s’atreveixen a llegir sols

La Formiga

La Formiga

Aquesta col·lecció acompanya els nens en el descobriment de la lectura i la seva màgia. A través de diverses sèries, adaptades a l'edat dels lectors, «La Formiga» ofereix llibres divertits i amb un gran potencial educatiu que es complementa en les propostes didàctiques –descarregables des del web–, molt útils per a pares, mares i ensenyants en la formació dels petits.

Cartera de Valors

Cartera de Valors

Deu contes i un quadern amb activitats amb l'objectiu d'educar per a la convivència. La pau, el respecte per les diferències, la igualtat entre els dos sexes, l'educació viària, la higiene... són valors en què aquesta col·lecció endinsa els lectors a partir de 5 anys. A més, ho fa de la mà dels millors autors del moment.[nbsp]

El Món del Gripau

El Món del Gripau

Una col·lecció de llibres amb els millors autors i il·lustradors perquè les primeres lectures esdevinguin un veritable plaer. Llibres amb lletra manuscrita i incorporació progressiva del text que introdueixen als temes de l'àrea de Coneixement del medi de primer cicle de Primària.

El Bagul dels Monstres

El Bagul dels Monstres

Els protagonistes d’aquesta col·lecció són criatures o monstres de l’imaginari infantil presentats amb molt de sentit de l’humor i fantasia. Una col·lecció profusament il·lustrada a tot color per professionals de prestigi internacional i amb textos d’Enric Lluch que ajuden a perdre la por amb una lectura ben divertida.

Little Elephant

Little Elephant

Una sèrie de deu títols per a primers lectors amb textos en anglès i català per a fomentar l’hàbit de llegir en dues llengües. Llibres d’autors i il·lustradors prestigiosos amb lletra majúscula i il·lustracions a color.

La Meva Maleta

La Meva Maleta

La nova col·lecció «La Meva Maleta», destinada als primers lectors, té un doble nivell de lectura, textual i gràfic, perquè els nous lectors adquireixin autonomia a través del text i de les il·lustracions. Els dibuixos, a tot color, ocupen dues pàgines i incorporen un text breu en lletra d’impremta.

Diccionari Visual

Diccionari Visual

Un volum il·lustrat per facilitar l’aprenentatge del vocabulari bàsic

Des-Contes

Des-Contes

Des-Contes ens acosta els contes clàssics més famosos d’una manera tendra, esbojarrada i, sobretot, molt divertida. Es tracta d’una sèrie de 10 títols que convida els més petits a fer una relectura sorprenent de les històries que tots creiem conèixer.