Ajuda’ns amb els teus superpoders!

Canviem la forma de veure la discapacitat. Ajuda’ns a difondre el missatge #socmoltsuper.

 

La campanya «Supernens. Canviem la manera de veure la discapacitat» té com a objectiu difondre en Twitter i Facebook el missatge de respecte i tolerància cap als infants amb alguna discapacitat que llança l’àlbum il·lustrat Supernens, d'Anya Damirón i Pablo Pino. Per fer-ho, hem creat l’etiqueta #socmoltsuper i hem organitzat una recaptació de fons que anirà dirigida a ECOM, un moviment associatiu català integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

img

Com puc participar-hi?

Necessitem els teus superpoders perquè el missatge arribi al major nombre de persones posible. Participa en la campanya i converteix-te en súper! Simplement has de fer una publicació a Twitter o Facebook i seguir aquests passos:

  1. Fes-te una fotografia on aparegui el llibre Supernens o bé el cartell que pots descarregar aquí mateix.
  2. Inclou l’etiqueta #socmoltsuper
  3. Esmenta @animallibres1 (TW) o @Animallibres (FB), segons la xarxa elegida.
img

Puja la teva foto!

facebook twitter

Supernens, un llibre súper!

Canviem la manera de veure la discapacitat. Tots podem tenir l’habilitat de trobar la part positiva de les coses per treure el millor dels altres.

img
img
img
img
img
img
img
img
img

Què diu la gent?

Ens fa veure que tothom pot tenir un supeheroi al seu costat i no ser-ne conscients. Per això és tan important mirar l’interior de les persones.
 

SUSANA FRAGUAS

La història planteja una nova manera d’enfrontar-nos a les nostres limitacions.
 

XAVIER TORTOSA

Una bonica història que ajuda a conscienciar els més menuts sobre el fet que les diferències no ens separen, sinó que ens uneixen.
 

PERE FUSTER

El relat és un al·legat contra la discriminació i ens recorda que totes les situacions tenen un costat positiu.
 

CAROL BORRÀS

Ens fa reflexionar sobre la perseverança dels "súper" per aconseguir tot allò que es proposen, malgrat els obstacles de la vida.
 

TONI PASCUAL

Els superautors

Et presentem l’escriptora Anya Damirón i l’il·lustrador Pablo Pino, els creadors de Superxiquets.

img

Anya Damirón

Abans d’escriure Supernens, va treballar com a creativa/copywriter en publicitat i va descobrir la seva passió per escriure i per treballar amb imatges. En 2008 va llançar a la República Dominicana la col·lecció de contes infantils Lucia’Stories, amb la qual ha publicat de manera independent més de 12 llibres. A més a més, és directora i autora de la revista infantil Niños aventureros, narradora del club Cuenta cuenta cuentos i creadora del projecte Yo soy Súper.

img

Pablo Pino

És el responsable de les acolorides il·lustracions de Supernens. Treballa per a diferents mitjans gràfics, encara que el que més li agrada és il·lustrar per al públic infantil i juvenil. Ha publicat més de 30 llibres i novel·les, a més de col·laborar en manuals escolars, llibres de text i revistes tant d’Amèrica com d’Europa. De formació autodidacta, realitza il·lustracions digitals, però hi sol agregar textures amb llapis, témperes, acrílics i tot allò que permeti embrutar-se com quan era un nen.

  • client logo

Contacte

Animallibres

Apartat de correus 6141

08080 Barcelona

Telèfon

962 402 254

Correu-e

bustia@animallibres.cat