9-2-2012
La marieta Antonieta visita el Salvador Espriu de Granollers
El mes de febrer arriba una nova aventura a la col·lecció sota el títol El monstre del bosc

Pensàveu que la marieta Antonieta havia deixat de ficar-se en embolics? La marieta no para i amb el nou any ha tornat a visitar noves escoles, per conèixer nens i nenes  que l’ajudin a acabar una altra història. A l’escola Salvador Espriu de Granollers els nens de 1r han decidit que l’insecte pal li servís al Bernat pudent com a ídem per trencar l’olla. La Marieta Antonieta acabarà la història tota vermella… un altre cop!


 

Però tenim més novetats! I és que aquest mes de febrer arriba a Animallibres El monstre del bosc. En aquest ocasió, l'Antonieta se n'ha anat d'excursió amb les abelles a buscar romaní. Al capvespre munten el campament sota d’un pi molt gros però, quan la marieta se’n va a dormir, s’espanta en veure l’ombra d’una bèstia peluda i amb un crit desperta a tothom. Serà el monstre del bosc?

Si encara no coneixes «Les bestioles del jardí», no pots deixar passar aquesta oportunitat. Pots descarregar-te el mòbil de les bestioles aquí, fer una ullada a la resta de llibres de la col·lecció, visitar el bloc de l'Antonieta o el web de l'il·lustrador Oscar Julve.


Ah! I no deixis de visitar el nostre web i coneix totes les novetats!

Tornar