Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Participa al sorteig #GràciesLlibreries. Pots guanyar fins a 100€ per a Sant Jordi!

31 de Març de 2021

Texto alternativo

BENVINGUDA PRIMAVERA

Ja tenim aquí els primers raigs de sol de la primavera, els arbres en flor, arrenquem el compte enrere per Sant Jordi... Hi ha moltes coses per donar les gràcies, oi? I totes elles tenen una cosa en comú: són petites però ens omplen de felicitat.

GRÀCIES, LLIBRERIES!

Texto alternativo

























Una d'aquestes petites coses són les llibreries, les de sempre, les de tota la vidaI és que som conscients que, sense elles, seria impossible apropar-te les nostres històries.

Per això, a Animallibres volem aprofitar el llançament del nou àlbum de Rocio Bonilla, Gràcies. Història d'un veïnat, per agrair a les llibreries que, després d'aquest any tan dur, han aconseguit mantenir-se i continuar fomentant la lectura. T'hi apuntes?


84501af4-e37c-4306-bcee-58aded8602dc.png


































PARTICIPA AL SORTEIG #GRÀCIESLLIBRERIES

Hem publicat un sorteig a Facebook i Instagram per donar les gràcies a les nostres llibreries i ajudar-te a celebrar Sant Jordi com cal. Què has de fer? Aquí t'ho expliquem!

 

1. Segueix-nos i fes clic a M'agrada.

2. Comparteix la publicació.

3. Comenta: etiqueta les teves 2 llibreries preferides i inclou el hashtag #GràciesLlibreries.

100€ EN PREMIS!

Sortegem 2 vals de 50€ per bescanviar a la llibreria que triïs (un a Facebook i un altre a Instagram) entre tots els comentaris. A què esperes? El 13 d'abril donarem a conèixer la persona guanyadora.

{* *}