Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Celebra el Dia del Llibre i de la Rosa!

15 de Juliol de 2020

Image

#DiaDelLlibreiDeLaRosa

El passat 23 d'abril no vam poder celebrar Sant Jordi tal com els nostres llibres i autors es mereixen. Per això, aquest 23 de juliol, Dia del Llibre i de la Rosa, tenim l'oportunitat de recuperar la celebració. Està a les nostres mans optar per l'optimisme i apostar per construir un futur en el qual no ens faltin ni la cultura ni els llibres.

Uneix-te a la festa!

Texto alternativo

FINS QUE ENS PUGUEM ABRAÇAR
L’Eriçó i la Tortuga no es poden abraçar, però tots dos saben que s’estimen, perquè hi ha moltes maneres de demostrar-ho. Si pensaves que ja no podia haver-hi un àlbum més dolç, arriben de nou l’Eriçó i la Tortuga per explicar als més petits per què han de trobar altres maneres d'estimar-se. Dels creadors de l’èxit internacional L’abraçada, Eoin McLaughlin i Polly Dunbar. 

 





Image

EL NOU TÍTOL DE ROCIO BONILLA
En Nico i l’avi Roderic van a pescar plegats, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen amb bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen d’un munt de piranyes, és clar!


Amb els avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació. Una mirada plena d’humor i tendresa sobre la relació entre nets i avis.



MÉS LECTURES DE SANT JORDI

Image

EN JORDI I EL DRAC
El petit Jordi es mor de ganes de derrotar el drac Banyatrencat. Però al drac no li ve gens de gust lluitar, i no para d’inventar-se excuses per no haver de fer-ho. Això sí, en Jordi no es rendirà així com així.

 


Image
 

COM EDUCAR AL MONSTRE DE L'ARMARI
El monstre de l’armari existeix. Si no existís, el protagonista d’aquesta història es comportaria de manera civilitzada i creuria els pares. Però ha d’educar el monstre de l’armari, que sempre està fent poca-soltades.

#DiadelLlibreiDeLaRosa
#TotComençaEnUnaLlibreria

{* *}