Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Què faràs aquest estiu? Llegir, llegir, llegir!

30 de Juny de 2020



#LECTURESESTIUENQUES

En Nico i l’avi Roderic van a pescar plegats, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen amb bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen d’un munt de piranyes, és clar!


Amb els avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació. Una mirada plena d’humor i tendresa sobre la relació entre nets i avis.



A la Minimoni li agrada fer moltes coses: pintar, llegir, jugar, fer esport... No para quieta ni un segon! Per això, ara et proposa un divertidíssim llibre d’activitats que podràs compartir amb ella. Hi trobaràs jocs per posar a prova el teu enginy, fitxes per afinar la teva destresa amb el llapis i trucs per desenvolupar la teva imaginació i aprendre a alimentar-la.



L’estiu ha arribat al bosc i en Petit Llop decideix passar el dia a l’ombra. Mentre reposa a l’hamaca, veu passar els seus amics, enfeinats. Està segur que tramen alguna cosa... Què deu ser?

Si el monstre de l'armari no existís, el protagonista es comportaria de manera civilitzada i creuria els pares. Però ha d’educar el monstre de l’armari!

Descobreix totes les bestioles que ens trobem a la natura: insectes, cucs de terra, caragols, centpeus, escorpins, aranyes...
Com viuen? Com mengen? Com es reprodueixen? Quins secrets amaguen?



NOVEL·LES PER A TOTES LES EDATS

La Mercè somia ser pintora, tot i que és feliç fent de cartera. Ara que, últimament, s’ha adonat que ningú no està content amb el que els porta.

La vida del talp era d’allò més avorrida, però ara que s’ha instal·lat una nova família a la casa del costat, ha decidit obrir una altra galeria per tafanejar.

Un dia, sense voler, la Quokka Moka extermina la seva espècie. Amb l’ajuda de l’esperit del gripau Roco, haurà d’anar a l’Antiunivers a buscar els quocos.



Malgrat que no tenen gaire en comú, la Tidir, en Pol, la Clara Mei i en Bru són seleccionats com l’equip que podrà passar una nit a la millor habitació de la masia, on ben aviat s’adonaran que res no és el que sembla.

En Ximo i la Mar treballen junts a l’Agrupació de Defensa Forestal de Molins i passen el dia vigilant els boscos en previsió d’incendis. Ambdós sospiten que alguns dels incendis són provocats per distreure l’atenció...

T’has preguntat mai d’on venen aquests texans que portes? Qui els ha fet? I on aniran a parar quan ja no els vulguis? De la Xina a Europa, d’Europa a Àfrica, uns texans amaguen molt més del que mostren.

 


{* *}