Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

#superheroïnesconfinades: celebra el Dia de la mare compartint lectures amb ella

29 d'Abril de 2020

Image


#superheroïnesconfinades

 

Enguany celebrem un Dia de la mare molt singular, confinats a casa i amb mares convertides en autèntiques superheroïnes que han de treballar, tenir cura dels petits i petites, ajudar-los amb els deures, jugar amb ells... A més, en molts casos els petons i les abraçades s'hauran de canviar per mostres d'estima a distància.

 

Per això, us proposem algunes lectures per regalar a aquestes #superheroïnesconfinades. Perquè, en aquests dies estranys i confinats, res millor que compartir lectures amb les mares per tal de demostrar-los la nostra  estima i recórrer el món amb elles des d'una butaca.

 

Ja saps quina lectura compartiràs amb la teua superheroïna particular?



Per a les #supermares

Image

 

l Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d’una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i el Max sap molt bé per què.



Lectures per a compartir amb ella...

 
Texto alternativo

En Joan i la mare juguen a conillets a amagar. Ell la busca darrere el sofà, darrere les cortines, a la caixa de les joguines, dins de l’armari... On s’ha amagat la mare? Buscant, acabem en braços de la mare.

 
Texto alternativo

Tot el sant dia escoltant la mateixa cançoneta: «Mamaaa!». La mare ja no ho aguantava més: els seus fills la cridaven ara i adés, per qualsevol motiu. Fins que va decidir posar en marxa un pla per tal d'evitar-ho...

Texto alternativo

«Mama, vull que siguis com un elefant!», pensa el Ferran mentre la seva mare va atabalada, corrent i fent-lo córrer. Com més coses aprèn de la vida dels elefants, més li agraden i més ganes té de viure com ells.

#ENSLLEGIREMAVIAT   #SANTJORDIACASA

{* *}