Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Celebrem Sant Jordi a casa!

22 d'Abril de 2020

celebrar sant jordi a casa confinament animallibres

#SantJordiacasa

S'acosta el Sant Jordi i, aquest any, no podrem celebrar-lo tal com ens agradaria. Vivim moments durs i estranys, però també únics, en tots els sentits. Per això, està a les nostres mans optar per l'optimisme i apostar per construir un futur en el qual no ens faltin ni la cultura ni els llibres.

A Animallibres, seguim esforçant-nos per fer-vos arribar els nostres títols i per celebrar Sant Jordi de la millor manera que ens ho permetin les circumstàncies. A totes aquelles persones que vulgueu regalar (o regalar-vos) lectures aquests dies, vos recordem que podeu fer-ho a través d'iniciatives com les de Libelista, o al nostre web. Per a aquells i aquelles que preferiu esperar que es normalitze la situació, podeu avançar les vostres comandes a través del projecte Llibreries obertes. També pots consultar-hi la infografia "On puc comprar llibres?" que t'hem preparat amb les diferens opcions.

Esperem que aquestes lectures us acompanyin i us ajudin a passar aquesta complicada situació.

Ànims i cuideu-vos molt,

L'equip d'Animallibres.


Us agrada el nostre cartell de Sant Jordi?
L'ha fet la Rocio Bonilla amb molta estima, i també l'ha preparat perquè el pugueu colorejar a casa!
Per Sant Jordi, llibres, roses i petons!

Image


                                                EL NOU TÍTOL DE ROCIO BONILLA

Image

En Nico i l’avi Roderic van a pescar plegats, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen amb bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen d’un munt de piranyes, és clar!


Amb els avis i les àvies, aprenem, ens divertim, ens emocionem i traspassem afectes i complicitats de generació en generació. Una mirada plena d’humori tendresa sobre la relació entre nets i avis.

 
Image

PRESENTACIÓ ONLINE

22 d’abril, 17.00 h

Avis, piranyes i altres històries


Atenció: el públic online podrà intervindre-hi!



                                                MÉS LECTURES DE SANT JORDI

Image

El petit Jordi es mor de ganes de derrotar el drac Banyatrencat. Però al drac no li ve gens de gust lluitar, i no para d’inventar-se excuses per no haver de fer-ho. Això sí, en Jordi no es rendirà així com així.

 
Image
 

El monstre de l’armari existeix. Si no existís, el protagonista d’aquesta història es comportaria de manera civilitzada i creuria els pares. Però ha d’educar el monstre de l’armari, que sempre està fent poca-soltades.

{* *}