Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Participa en el concurs escolar de dibuix de la Minimoni!

08 de Març de 2019

Participa en el concurs de dibuix de la Minimoni!

Animallibres ha organitzat un concurs de dibuix per celebrar que la protagonista del superèxit de Rocio Bonilla torna amb una nova aventura: T'avorreixes, Minimoni?

 

Al teu alumnat li agrada pintar? Envia’ns els seus dibuixos protagonitzats per la Minimoni fent l’activitat que més els agradi: pintar, llegir, jugar, pedalejar… El centre del dibuix guanyador s’emportarà un lot de llibres i una animació lectora sobre la Minimoni.

 

Participar-hi és molt fàcil i divertit!

 

 
  1. Cada dibuix portarà el nom de l’alumne/a, el curs i el centre per tal de ser identificat.
  2. Podeu fer arribar els dibuixos escanejats a educacio@animallibres.cat, o bé per correu postal a: Animallibres, c/ Indústria, 64, entresol 1ª, 08025 Barcelona.
  3. El professor/a facilitarà la seva adreça electrònica, que es farà servir, en cas que un dels seus dibuixos resulti guanyador, per notificar-l’hi.
  4. El centre del dibuix que resulti guanyador s’emportarà un lot de llibres valorat en 300 € i una animació lectora sobre la Minimoni.
  5. El dibuix guanyador serà elegit per un jurat format per l’autora Rocio Bonilla i tres persones d’Animallibres.
  6. Els centres hauran de fer arribar els seus dibuixos fins al 15 d’abril. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es comunicarà públicament el dibuix guanyador a les xarxes d’Animallibres.
  7. Animallibres podrà fer difusió dels dibuixos a través dels seus canals i mitjans.
  8. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les presents bases.