Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Torna la protagonista del superèxit De quin color és un petó?

01 de Març de 2019

Aquest març ens retrobem amb la Minimoni. que torna amb una nova aventura: T’avorreixes, Minimoni? Es tracta del nou àlbum il·lustrat de Rocio Bonilla, autora del superèxit De quin color és un petó?, que ha conquerit més de 300.000 lectors a tot el món i ha estat traduït a 17 idiomes. Bonilla recupera la seva protagonista, Minimoni, en una nova aventura en què descobrirà els avantatges de no tenir res a fer.

Ara la Minimoni s'ha fet gran i, encara que continua pintant, també fa moltes altres coses: anar d'excursió, retrobar-se cada dilluns amb els amics i les amigues a l’escola, entrenar a hockey, llegir a la biblioteca, jugar amb l'àvia... Però els diumenges no hi ha res a fer. Quin avorriment! O potser no? Saps quantes coses pots fer quan t’avorreixes? Aquestes són algunes de les preguntes que es desprenen al llarg de 32 pàgines il·lustrades per l’aclamada autora.

L’autora

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts i després d’una dècada treballant dins de l’àmbit de la publicitat, crea “Érase una vez”, un projecte relacionat amb la pintura mural. Més endavant, es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari, publicat en Bromera, on també ha publicat La muntanya de llibres més alta del mónDe quin color són els besos?Els fantasmes no toquen a la porta, aquest juntament amb l’escriptora Eulàlia Canal, Max i els superherois, juntament amb Oriol Malet i Germans!

 

Vols començar a llegir T’avorreixes, Minimoni?

Fes clic aquí per descarregar-ne un fragment.

{* *}