Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Animallibres, la millor opció per gaudir de l'estiu!

28 de Juny de 2017

 

Ja estem en vacances. Gaudeix amb Animallibres  de la millor selecció de títols per a fer viure als més petits de casa les aventures més apassionants. L'estiu sempre és una bona excusa per regalar llibres als més estimats i aquí et proposem uns quants perquè encertis.

Recorda, llegir ens fa viatjar!

Àlbums il·lustrats i contes


La muntanya de llibres més alta del món

Rocio Bonilla

L'Enric estava convençut que havia nascut per volar i, encara que ho havia provat tot, no funcionava res. Un dia, la mare va dir-li que hi havia altres maneres de volar i va posar-li un llibre a les mans...

 

El llibre secret de les princeses que també es tiren pets

Ilan Brenman

Il. Ionit Zilberman

La Laura es retroba amb El llibre secret de les princeses. Allà hi ha les princeses més maques del món i els seus secrets! Ara descobrirà tota sola l’origen de la maldat dels personatges més dolents dels contes infantils populars.

     

Juguem?

Ilan Brenman

Il. Rocio Bonilla

El Pere es passaria tot el dia jugant; això sí, amb la tauleta tàctil, el mòbil o la consola. Tot i que els seus amics i la seva família el conviden a gaudir d’altres jocs, ell sempre prefereix seguir amb la pantalla. Aconseguiran que descobreixi tot el que s’està perdent?

 

Ara em dic Joana

Jessica Walton

Il.Dougal MacPherson

El Martí i el seu osset Joan juguen cada dia. Moltes vegades els acompanya la seva amiga Ada. Però un dia, l’osset està trist.

Nen o nena? Només cadascú sap què és i com se sent, i davant d’això, el més important de tot és l’amistat.

 

Una història commovedora, dolça i tendra sobre ser un mateix.

De quin color és un petó?

Rocio Bonilla

A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs... però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat... Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

Els fantasmes no truquen a la porta

Eulàlia Canal 

Rocio Bonilla

L’Ós i la Marmota són amics i sempre juguen plegats. És genial trobar tresors junts o cantar i ballar com si fossin estrelles. Però una tarda, l’Ós li diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que pugui espatllar la seva amistat amb l’Ós. Per això està decidida a evitar que l’Ànec vagi a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calgui!

Quins embolics provocaran les seves idees esbojarrades?

Un castell de bestioles

Gemma Armengol

Il.Òscar Julve

Els animals del jardí van al parc d’atraccions! Pugen a la muntanya russa, al tren de la bruixa... Tots estan contents, excepte dues puces que es piquen tot el dia i, al final, en fan una de ben grossa. Com les ajudarà l’Antonieta?

 

La volta al món en 80 dies

Adp.Guido van Genechten

Phileas Fogg aposta que pot fer la volta al món en només 80 dies i, per demostrar-ho, emprèn el viatge amb el seu majordom. Esquiva una infinitat de problemes, entre els quals un detectiu, que el persegueix perquè creu que és un lladre.

     

Llibres per a totes les edats

A partir de 6 anys

Mama, vull que sigues com un elefant!

Cinta Arasa

La mare del Ferran no té mai temps. Sempre va corrents. Un dia l’oncle Pere li regala un elefant de peluix i li explica tot d’històries sobre aquests animals. Voldria que la seva mare fos un elefant!

 

A partir de 8 anys

El millor dia de la meva vida

Raimon Portell

Avui la mare ha arribat a casa com si tot li pesés. I aleshores m’ha mirat i ha dit allò de: «Ves, seu i ho expliques per escrit». I és que la mare en sap molt. Per això li faig cas, és clar!

     

A partir de 8 anys

Qui necessita la foto d'una fada?

Albert Juvany

A la Bruna li han fet el millor regal d’aniversari que ha tingut mai: l’Enciclopèdia definitiva de les fades. Per què només hi ha dibuixos i no fotografies?

 

 

A partir de 10 anys

La capitana Dofí

Mireia Vidal

L’Ona n’estava TIPA, que tothom la tractés com una nena. Ella volia ser com qualsevol altre tripulant del vaixell. Però el que no sabia és que, quan un es fa gran, ja no hi ha marxa enrere.

     

A partir de 10 anys

Àvia, ja sé que has oblidat el meu nom

Jaume Cela

Un nen de 10 anys decideix escriure un poema a la seva àvia, que pateix Alzheimer. Un llibre que despertarà la tendresa i la sensibilitat envers les persones grans.


 

En Bernat detectiu i l'anell del templer de Capdella

Josefina Llauradó

En Bernat i els seus amics troben una llibreta sobre el tresor dels templers quel l'àvia amaga en un armari. L'atzar els portarà de vacances a Capdella, a la Vall Fosca, on viuran tota mena de peripècies.

     

«L'Isard»

Foc al cor

Maria Carme Roca

L’Òscar n’està tip, de perdre hores de la seva vida esperant l’autobús que el durà a l’escola, «la presó», com en diu ell. Cada dia veu un noi gitano que neteja els parabrises dels cotxes. L’atreu la llibertat que sembla tenir, però no s’imagina com canviarà la seva vida el dia que es coneixen i fan amistat.

 

«L'Isard»

El bolígraf de Higgs

Rubén Montañá

Tot allò que un pot imaginar és possible. Acabo de trobar un bolígraf d’una marca que es diu HIGGS tot just quan estic a punt de començar una novel·la sobre un bolígraf que es diu HIGGS. De segur que és un senyal per descobrir el sentit de la vida. O no?

 

{* *}