Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

"De quin color és un petó?", de Rocio Bonilla, entre els més venuts al Sant Jordi

25 d'Abril de 2016

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha fet pública la llista de llibres més venuts durant aquest Sant Jordi i dos dels àlbums il·lustrats d’Animallibres s’han colat al rànquing. De quin color és un petó?, de Rocio Bonilla, hi apareix entre els 5 llibres més venuts durant la diada, i Els fantasmes no truquen a la porta, il·lustrat també per Rocio Bonilla i amb textos d’Eulàlia Canal, se situa entre els 20 primers. 

La llista es basa en les dades obtingudes en una mostra representativa feta entre llibreries agremiades del Gremi de Llibreters de Catalunya fins a les 19 h del 23 d’abril. El rànquing també té en compte la informació recollida per Libridata, el sistema automatitzat que obté dades de 156 punts de venda a Catalunya, entre llibreries independents i cadenes de llibreries. 

L’editor d’Animallibres, Joan Vives, ha manifestat la seva satisfacció per la consolidació d’un èxit editorial com ho és ja De quin color és un petó?, que ha arribat al Sant Jordi amb cinc edicions. «Més enllà de les xifres i dels llistats, estem especialment satisfets de l’acollida dels nostres àlbums il·lustrats, als quals posem molt de treball i il·lusió».

De quin color és un petó? és un àlbum il·lustrat amb una protagonista una mica trapella, la Minimoni, a qui li agrada moltíssim pintar, i que està decidida a descobrir de quin color és un petó. Un llibre per llegir en família i que ha enamorat petits i grans. D’altra banda, Els fantasmes no truquen a la porta destaca per l’humor i l’enginy del relat, així com per les magnífiques il·lustracions. L’obra és el primer treball conjunt del tàndem Rocio Bonilla i Eulàlia Canal, ambdues reconegudes per crítica i públic per la seva capacitat per crear històries que captiven els més menuts.

Rocio Bonilla inicia la seva trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia. Més tard, es dedica a la publicitat durant més d’una dècada fins que s’estrena com a autora amb Cara de pardal, el seu primer àlbum il·lustrat en solitari, publicat també a Animallibres.

Eulàlia Canal és autora de literatura infantil i juvenil i poeta. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp de la música i el teatre. A Animallibres ha publicat Un somni dins el mitjó, L'arbre de les històries i La nena que només es va poder endur una cosa.

{* *}