Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Animallibres, la millor opció per Sant Jordi!

11 d'Abril de 2016

Des d'Animallibre t'apropem la nostra selecció de títols per a Sant Jordi, llibres per a fer viure als més petits de casa les aventures més apassionants. El Sant Jordi sempre és una bona excusa per regalar llibres als més estimats i... quin millor company de lectures que Animallibres per als lectors més exigents? 

Recorda, llegir ens fa grans!

Àlbums il·lustrats i contes


La muntanya de llibres més alta del món
Rocio Bonilla

L'Enric estava convençut que havia nascut per volar i, encara que ho havia provat tot, no funcionava res. Un dia, la mare va dir-li que hi havia altres maneres de volar i va posar-li un llibre a les mans...

 

De quin color és un petó? 
Rocio Bonilla

A la Minimoni  li encanta pintar mil coses de colors, però no ha pintat mai un petó. De quin color deu ser? Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

           

Els fantasmes no truquen a la porta
Rocio Bonilla i Eulàlia Canal

L'Ós i la Marmota són grans amics i sempre juguen junts. Però una tarda, l'Ós li diu a la Marmota que ha convidat l'Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada aquesta idea i farà l'impossible per evitar-ho.

 

Digue-l'hi a la mare. Digue-l'hi al pare
Cristina Petit

Tot un dia a casa per culpa de la pluja dóna per a molt, però per a en Martí serà llarguíssim. Els seus pares estan molt ocupats i no poden dedicar-li gaire atenció... Deu ser per això que mai no li diuen que no a res?

     

La medalla de l'Antonieta
Gemma Armengol

Han arribat els Jocs Olímpics al jardí de les bestioles. Totes es preparen per competir. Guanyarà alguna medalla la marieta Antonieta? De ben segur que almenys s'hi esforçarà!

   

Llibres per a totes les edats

A partir de 6 anys

Qui m'ha robat les plomes?
Gemma Lienas

La Carlota i el seu gat, en Merlí, van a fer un tomb per la granja de l'oncle quan s'adonen que les aus estan revoltades: hi ha algú que els hi està robant les plomes! En Merlí és el principal sospitós...

 

A partir de 8 anys

L'ocell que no passava els dijous
Dolors Garcia i Cornellà

La senyora Vitxissuàs era cuinera, però no li agradava gens anar a cuinar a les escoles. Deia que els nens i les nenes no s'acabaven el menjar del plat. 


 
      

A partir de 8 anys

Em dic Aran i m'encanta escriure! 
Jaume Cela

L'Anna, la meva mestra, ha tingut una idea. Ens ha dit que cada setmana escriurem un text i que en farem un llibre. Ja friso per veure la meva família asseguda llegint les meves redaccions. M'encanta escriure!

 

 

A partir de 10 anys

Bilomba a la vista!
Jordi Fenosa

En Bernat Tustat, botànic i naturalista, busca un vaixell que el vulgui portar fins al mític País dels Bilombos. Aviat s'embarcarà en un veler pirata amb la tripulació més poca-solta que ha navegat mai en cap vaixell. 

 

 
         

A partir de 10 anys

Tap!
Lluís Prats

El telèfon d'emergències dels Mossos d'Esquadra comença a rebre unes misterioses trucades des d'un número ocult. Durant la investigació, Elvira Armangué descobrirà que les trucades vénen del Departament de Presidència de la Generalitat...

 


  

 

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

Els Tiki-Taka 

Torneig de Carnaval 
Joan Portell i Raimon Portell

És Carnaval i els Tiki-Taka participaran al torneig de futbol set. Així que, entre partits, rues, discursos i balls, el cap de setmana serà una cursa d'obstacles. Per acabar d'embolicar la troca, una colla de lladregots arriba al poble i fa desaparèixer una valuosa joia.  

 

El mussol detectiu

En Bernat detectiu i els ous de titanosaure de l'estany de Banyoles 
Josefina Llauradó

En Bernat i els seus amics són uns entusiastes dels dinosaures i per això visiten l'Institut Català de Paleontologia. La desaparició d'uns ous de titanosaure del museu conduirà els nostres amics fins a Banyoles, on s'enfrontaran a una banda organitzada.  

     

L'Isard 

Futur imperfecte 
Manel Aljama

L'any 2092, el que queda de la humanitat viu en ciutats governades per ordinadors. La Nàdia i en Laak es rebel·len i es veuen obligats a fugir.  

 

L'Isard 

La filla de l'argenter 
Núria Pradas

En la Barcelona del segle XIV, un jove cristià i la filla d'un argenter jueu veuran entrecreuats els seus destins en una època en què la població jueva és víctima de prohibicions i assassinats. 

 

{* *}