Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Regala les millors lectures aquest Nadal amb Animallibres!

13 de Desembre de 2015

Encara no saps què regalar aquest Nadal? La millor opció és triar Animallibres! Amb un llibre oferiràs emoció, misteri, rialles i milers d’aventures per a passar-ho d’allò més bé i gaudir de la lectura.

Aquí et deixem algunes de les opcions entre les quals podràs


Àlbums il·lustrats


Les petites (i grans) emocions de la vida 
Montse Gisbert

La por, la tendresa, la gelosia, la felicitat... són algunes de les petites i grans emocions de la vida. De vegades no són agradables, i d'altres esdevenen meravelloses, però sempre fan que la vida sigui emocionant!

 

De quin color és un petó?
Rocio Bonilla 

A Mònica li encanta pintar coses de colors, però no ha pintat mai un petó. De quin color deu ser? Vermell com quan estàs empipat? Verd com les verdures? Com ho descobrirà?

 

        [nbsp]  

La muntanya de llibres més alta del món
Rocio Bonilla 

L'Enric estava convençut que havia nascut per volar. Intentava fabricar les seves ales i fins ho demanava com a regal de Nadal. Un dia, la mare va regalar-li un llibre, llavors l'Enric va començar a volar!

 

Crea els teus propis titelles

Marta Ribón

Jugar amb titelles és divertit, però fer-los encara pot ser-ne més! Aquest llibre ens mostra com podem fer deu titelles (animals, pirates...) usant materials i tècniques diferents

 

El granger i el pallasso
Marla Frazee

Una amistat inesperada entre un granger i un pallasso separat de la seva família ens conduirà a un viatge ple de descobriments.

 


Mizu, pastor de núvols
Silvia Gil i Bea Gil

On viu Mizu ja ningú no recorda l'últim cop que va ploure. Com podrà ajudar-los? Un conte per a prendre consicència de la manca d'aigua.


 

Estrenem noves col·leccions


 

Col·lecció «Oreneta»

Carmen Gil / Diversos il·lustradors

Aquesta col·lecció ens presenta una nova manera de gaudir de la poesia des de ben petits. El cos humà, els invents, els animals, la naturalesa, els oficis... Tot sembla més divertit en vers! De segur que amb aquests llibres riurem i aprendrem!

[nbsp]

 

          

Llibres per a totes les edats

A partir d'1 any

La maleta dels descobriments

Isabelle Chauvet

Una nova maleta plena de conceptes per descobrir! Aquest cop inclou quatre llibres per aprendre sobre la família, les emocions, el temps i les posicions a l'espai. 

 

A partir de 6 anys

Fils i tisores
Ricardo Alcántara / Il·l. Rebeca Luciani

La casa nova és tan gran que a la Raquel li fa por i sempre va enganxada de la mare. La mare no és modista, però té molta traça i li farà un vestit. Amb uns colors molt especials, la mare li demostrarà que sempre estaran unides. 


A partir de 8 anys

Misteri a l'Arca de Noè
Joan de Deu Prats / Il·l. Francesc Rovira

Tant de bo un suricata com jo no hagués llegit l'anunci que demanava parelles d'animals per emprendre un viatge a un món nou. Llavors no hauria pujat mai a aquella maleïda arca...[nbsp]

 

A partir de 8 anys

Una revetlla sota el llit
Àfrica Ragel / Il·l. Quim Bou

La revetlla de Sant Joan és una de les nits que més agraden. Els petards i l'olor de pólvora s'estenen per tots els carrers. Però aquest any, en Jergui està castigat i malhumorat. Què passarà sota el llit? 

 
      

A partir de 10 anys

Res no és com diuen els contes
Anna Tortajada / Il·l. Jorge del Corral

Júlia està a punt de fer deu anys. Com que compta l'edat amb dues xifres, pensa que ja serà gran. Però no vol ser-ho i no sap com evitar-ho. Sort que tampoc sap arribar al País de Mai Més. 

[nbsp]

 

A partir de 10 anys

Pa sucat amb somnis

Joan Bustos / Il·l. Roger Simó

Si la mare no suca l'entrepà amb tomàquet, o el cuiner de l'escola fa que tot tingui el mateix gust, és fàcil que no t'agradi menjar. Com a l'Emma. Però si a més el pare s'oblida del teu aniversari... Junt amb l'Íngrid, descobriran el bon gust!


 

 
         

A partir de 12 anys

Quan a l'Isma se li van creuar els cables
Laila Karrouch

L'Isma no fa brot, les noies li van al darrere, copia als exàmens... i, a sobre, li regalen una bicicleta a final de curs! Això pensa Bilal, un noi magribí, que no entén com pot ser amic d'un ganàpia com ell. 



 

A partir de 12 anys

El volcà submergit

Jacopo Olivieri

El Carib és un lloc perfecte per a les vacances, excepte per a Harry Tage, que sempre es fica en problemes. Amb l'ajuda de Fran, seguirà la pista d'un galió, però no sap que uns homes primitius i uns rèptils el sorprendran!


 

 

 


 

 

{* *}