Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Baixa't els fons d'escriptori d’Animallibres

19 d'Octubre de 2011

Vampirs, bruixes, fantasmes i criatures estranyes han estat presents des de sempre en la literatura. Prepara't per viure la Nit de les ànimes més divertida amb els protagonistes d’«El Bagul dels Monstres», una col·lecció protagonitzada per criatures monstruoses però amb les quals et faràs un tip de riure. I, si encara no coneixes El vampir Ladislau, ara és el moment!


El vampir Ladislau, d’Enric Lluch i amb dibuixos de Fernando Falcone, és una versió adaptada per a lectors de 9 anys d’un dels títols publicats en la reeixida col·lecció «El Bagul dels Monstres». Es tracta d’un àlbum profusament il·lustrat i de gran format que ens parla dels problemes del vampir Ladislau. El pobre no té els ullals esmolats i, així, ni fa por ni pot mossegar colls suculents, i és que la vida de vampir també pot ser molt dura.


Enric Lluch
(Algemesí, 1949) és un dels escriptors de literatura infantil i juvenil més prolífics; ha publicat més d’una trentena de títols adreçats a infants. Ha rebut diversos reconeixements, com el Premi Samaruc i el Premi Vicent Silvestre.


Ah! I estigues atent perquè, a partir d’ara, podràs tenir al teu ordinador el fons d’escriptori de les novetats més destacades d’Animallibres. Aquest mes de novembre el dediquem a aquestes criatures terroríficament divertides. Compte hi ha diferents resolucions segons la teva pantalla d'ordinador!

http://animallibres.cat/pub/fonsescriptori/Monstres_novembre_1024x768.jpg

http://animallibres.cat/pub/fonsescriptori/Monstres_novembre_1280x1024.jpg

http://animallibres.cat/pub/fonsescriptori/Monstres_novembre_1280x768.jpg

http://animallibres.cat/pub/fonsescriptori/Monstres_novembre_1440x900.jpg

http://animallibres.cat/pub/fonsescriptori/Monstres_novembre_1600x1200.jpg

{* *}