Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Àlbums Il·lustrats

Àlbums Il·lustrats

Els àlbums il·lustrats d'Animallibres, enquadernats en tapa dura i amb dibuixos a color en totes les pàgines, faran gaudir grans i petits amb històries enginyoses i il·lustracions sorprenents. Obres de qualitat que seran la porta d'entrada al món de la lectura per als infants que comencen a llegir, i per als que encara no en saben.

El lleó

El lleó

Aquesta nova col·lecció apropa als més petits obres clàssiques de la literatura universal. Grans relats per als lectors més petits!

Fèlix

Fèlix

A través de les peripècies de Fèlix, un adolescent que és un complet desastre, els lectors a partir de 12 anys entren en un univers ple d'humor i situacions esperpèntiques.

La puça d'Animallibres

La puça d'Animallibres

Una[nbsp] col·lecció per als petits que ja s’atreveixen a llegir sols

La Formiga

La Formiga

Aquesta col·lecció acompanya els nens en el descobriment de la lectura i la seva màgia. A través de diverses sèries, adaptades a l'edat dels lectors, «La Formiga» ofereix llibres divertits i amb un gran potencial educatiu que es complementa en les propostes didàctiques –descarregables des del web–, molt útils per a pares, mares i ensenyants en la formació dels petits.

La Tortuga Setciències

La Tortuga Setciències

«La Tortuga Setciències» és una sèrie de divertits relats acompanyats de taules, curiositats i experiments per aproximar la ciència d'una manera lúdica. Especialment recomanable per al segon cicle de Primària.

Cavallet de mar

Cavallet de mar

Una col·lecció de contes tendres i divertits per a primers lectors.

Els Tiki Taka

Els Tiki Taka

El Tiki Taka és més que un equip de futbol: una manera d'entendre el joc, l'amistat i la vida.

Cartera de Valors

Cartera de Valors

Deu contes i un quadern amb activitats amb l'objectiu d'educar per a la convivència. La pau, el respecte per les diferències, la igualtat entre els dos sexes, l'educació viària, la higiene... són valors en què aquesta col·lecció endinsa els lectors a partir de 5 anys. A més, ho fa de la mà dels millors autors del moment.[nbsp]

Els increïbles descobriments de Harry Tage

Els increïbles descobriments de Harry Tage

Dorm en un museu, té una dinosaure com a amiga i per a ell no hi ha cap missió impossible, cada misteri és un repte per a Harry Tage.

El Mussol Detectiu

El Mussol Detectiu

Amb aquestes històries, nois i noies esdevindran auntèntics detectius que no podran deixar de llegir fins a descobrir els enigmes i desemmascarar el culpable. Els títols d'aquesta col·lecció potencien la capacitat d'observació i de deducció, i s'agrupen en sèries que permeten adequar la dificultat de la resolució dels enigmes a l'edat dels joves.

El blauet

El blauet

Deixa volar la teva imaginació i aprèn a llegir amb «El blauet»

El Món del Gripau

El Món del Gripau

Una col·lecció de llibres amb els millors autors i il·lustradors perquè les primeres lectures esdevinguin un veritable plaer. Llibres amb lletra manuscrita i incorporació progressiva del text que introdueixen als temes de l'àrea de Coneixement del medi de primer cicle de Primària.

El Petit Elefant

El Petit Elefant

Una col·lecció de 20 títols destinada a primers lectors amb textos en lletra lligada i majúscules alhora, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la lectura i fomentar l’hàbit de llegir.
Es tracta de llibres d’autors i il·lustradors reconeguts amb un doble nivell de lectura, textual i gràfic, que en facilita la comprensió.

El Bagul dels Monstres

El Bagul dels Monstres

Els protagonistes d’aquesta col·lecció són criatures o monstres de l’imaginari infantil presentats amb molt de sentit de l’humor i fantasia. Una col·lecció profusament il·lustrada a tot color per professionals de prestigi internacional i amb textos d’Enric Lluch que ajuden a perdre la por amb una lectura ben divertida.

Little Elephant

Little Elephant

Una sèrie de deu títols per a primers lectors amb textos en anglès i català per a fomentar l’hàbit de llegir en dues llengües. Llibres d’autors i il·lustradors prestigiosos amb lletra majúscula i il·lustracions a color.

La Meva Maleta

La Meva Maleta

La nova col·lecció «La Meva Maleta», destinada als primers lectors, té un doble nivell de lectura, textual i gràfic, perquè els nous lectors adquireixin autonomia a través del text i de les il·lustracions. Els dibuixos, a tot color, ocupen dues pàgines i incorporen un text breu en lletra d’impremta.

Diccionari Visual

Diccionari Visual

Un volum il·lustrat per facilitar l’aprenentatge del vocabulari bàsic

Oreneta

Oreneta

Llibres per llegir, riure i aprendre

Des-Contes

Des-Contes

Des-Contes ens acosta els contes clàssics més famosos d’una manera tendra, esbojarrada i, sobretot, molt divertida. Es tracta d’una sèrie de 10 títols que convida els més petits a fer una relectura sorprenent de les històries que tots creiem conèixer.