Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les princeses (petites) també es tiren pets


Saps què li va passar a la Ventafocs a les 12 de la nit, mentre ballava amb el príncep?, I per què creus que es va desmaiar la Blancaneu? I l'Ariel, saps per què dona tants tombs dins l'aigua? La història d'aquestes princeses no és com sempre te l'han contada. Almenys, no és exactament així.

El pare de la Laura va agafar El llibre secret de les princeses i li va explicar una cosa que ningú no sabia...

Descobreix, de la mà del pare de la Laura, els secrets millor guardats de les princeses més famoses de la història. I veuràs com, tot i ser tan especials, tenen moltes coses en comú amb la resta de persones. Gràcies a un llibre antic veurem que els contes de fades no eren exactament com ens havien contat. De fet, són molt més divertits!


I és que les princeses també es tiren pets, inclús en els moments menys oportuns.

Vols descobrir-ho tu també?


Autoria: Ilan Brenman
Núm. col·lecció: 24
Pàgines: 20
ISBN: 9788417599317
Format: 18 x 18 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Ilan Brenman

Ilan Brenman és un dels autors infantils més importants del Brasil, amb més de vuitanta llibres publicats. Molts d’ells han estat traduïts a diferents llengües i guardonats amb premis de prestigi. El seu èxit Les princeses també es tiren pets ha esdevingut tot un fenomen amb més de 150.000 exemplars venuts al nostre país, i compta ja amb una adaptació teatral i un musical. Entre les seves obres destaquen també El llibre secret de les princeses que també es tiren petsEl pare és meu!, La cicatriu i Els animals també es tiren pets, tots ells amb molt bona acollida per part del públic.

{* *}