Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Refugiats

Després de l'èxit de Les princeses també es tiren pets, Ilan Brenman torna a Animallibres amb una història ben diferent.

Un homenatge a totes eixes persones que en qualsevol moment de la història, en qualsevol lloc del món, es van veure obligades a fugir de la seva terra i buscar una nova llar.

A través del temps i dels continents, un amulet acompanya les famílies que cerquen un lloc segur on poder viure en pau. Però quan acabaran el seu viatge? A vegades, l’acollida no és com esperaven. Acompanyem l’exili de diverses famílies per l’antic Egipte, Constantinoble o Europa, una història antiga i alhora molt actual.

Una història real que fa un repàs de les grans migracions de la història des de l’antic Egipte fins a l’actualitat.

“Ens trobem davant d’un dels millors àlbums del 2023, que encisarà tant a nens i nenes com a adults i que, de segur, servirà com a tret d’eixida d’interessantíssims debats tant a casa com a l’escola.” Lirios Bou, revista L'Illa


Autoria: Ilan Brenman
Núm. col·lecció: 88
Edat: A partir de 4 anys
Pàgines: 32
ISBN: 9788419659224
Format: 21 x 28 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Guilherme Karsten
Traducció: Gonçal López-Pampló Rius

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Ilan Brenman

Ilan Brenman és un dels autors infantils més importants del Brasil, amb més de vuitanta llibres publicats. Molts d’ells han estat traduïts a diferents llengües i guardonats amb premis de prestigi. El seu èxit Les princeses també es tiren pets ha esdevingut tot un fenomen amb més de 150.000 exemplars venuts al nostre país, i compta ja amb una adaptació teatral i un musical. Entre les seves obres destaquen també El llibre secret de les princeses que també es tiren petsEl pare és meu!, La cicatriu i Els animals també es tiren pets, tots ells amb molt bona acollida per part del públic.

{* *}