Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Jade

La tercera entrega de la col·lecció «Agència Kronos. Tu decideixes la història».

L'Agència Kronos té preparada una nova missió per als lectors i lectores més agosarats i agosarades. Després de salvar la humanitat de la Pesta Negra i descobrir el secret que amagava la bandera del pirata Roberts, L'Agència Kronos torna a posar-se en contacte amb tu per a fer-te un nou encàrrec: Al voltant de la primera dinastia imperial de la Xina i la tomba del seu emperador, Qin Shi Huang, creix un important misteri.

Només un viatge en el temps podria ajudar a trobar les respostes que arqueòlegs i investigadors necessiten per explicar què està passant, per això et necessiten! T'atreveixes a embarcar-te en una nova aventura? Comptaràs amb l'ajuda de Kranki i Gobelet, i sempre tindràs al teu abast la WikiKronos per a resoldre els teus dubtes! Però, compte!, una mala decisió i podries no tornar del viatge o caure en mans dels teus enemics, @Dhampir i @Spektra.

Missió Jade és el tercer títol de la sèrie Agència Kronos. Tu decideixes la història, amb la qual hem reinventat els clàssics llibre-jocs en els quals el lector es converteix en protagonista. Viatges en el temps, misteris per resoldre, enemics que et persegueixen... Tu ets el protagonista!

Si vas gaudir amb Missió Pandèmia i Missió Carib no et pots perdre aquesta nova entrega. Un llibre, mil opcions: rellegeix-lo tantes voltes com calgui fins que puguis desxifrar el misteri. L'Agència Kronos està a les teves mans.

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixes de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos on trobaràs nous reptes i aventures.

 

Autoria: Fabián Plaza Miranda
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 141
ISBN: 9788418592478
Format: 15,5 x 22,5 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Fabián Plaza Miranda

Fabián Plaza Miranda és advocat especialitzat en Dret Informàtic i escriptor. Té un postgrau en Estudis Internacionals i és Expert a la Xina Moderna i Relacions Internacionals. La seua novel·la Con otros ojos  va ser finalista del Premi Minotaure en 2010. També va ser finalista del Premi Andrómeda en 2008 amb el seu relat Piezas de museo. Ha publicat les novel·les Magumba i Übermenschen, i les guies divulgatives Diplomacia tomando un café i Los mundos que escribes. Les seues històries solen tractar dilemes morals basats en l'aplicació dels drets fonamentals, aspecte en el qual és un destacat activista. És aficionat als jocs d'estratègia, simulació i rol. Li agrada aprendre idiomes estrangers i sent predilecció per Àsia Oriental.  És el guanyador del XVI Premi Minotaure amb la seua obra de ciència-ficció Més freda que la guerra.
{* *}