Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Carib

Els pirates eren ferotges i temuts. Entre ells, en Roberts tenia fama de ser tan elegant com despietat. En la seva bandera onejaven unes estranyes sigles el significat de les quals es desconeix. Demana a l'Agència Kronos que t’enviï a la seva època i resol el misteri!

Però vigila! Una mala decisió i podries desaparèixer en el temps.

Missió Carib és el segon títol de la sèrie Agència Kronos. Tu decideixes la història, amb la qual hem reinventat els clàssics llibre-jocs en els quals el lector es converteix en protagonista. Viatges en el temps, misteris per resoldre, enemics que et persegueixen... Tu ets el protagonista!

Rellegeix el llibre tantes vegades com calgui fins que aconsegueixis desxifrar el misteri. L'Agència Kronos està a les teves mans.

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixis de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos on trobaràs nous reptes i aventures.

 

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 144
ISBN: 9788418592171
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos
Adaptació lingüística: Tina Vallés López

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Agència Kronos. Tu decideixes la història

L’agència Kronos envia exploradors a través del temps per a resoldre enigmes de la història. Cada llibre converteix el lector en un dels seus agents i l’anima a decidir el desenvolupament de l’aventura, prenent diferents camins narratius segons la pàgina a la qual vagi.
{* *}